Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Elektroinženýring. Automatizace. Kompletní elektro dodávky pro technologické celky hutní, strojní a energetické. Elektroprojekce včetně vysokého napětí.

Jsme vývojová firma, která vytvořila a dále inovuje automatický informační systém. Ten je založený na využívání kamerového systému, z kterého se získávají data pomocí pokročilých algoritmů videoanalýzy. Data jsou ukládána do SQL databáze a dále se s nimi aktivně pracuje. Videoanalýza řeší úkoly od rozpoznávání vozidel a jejich RZ, přes čísla na ...

Sterilizace - zdravotnické prostředky

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Zařízení pro aktivní trénink mozku na principu EEG Biofeedback - prodej.

Prodej: - gastro vybavení - pokladny - váhy - mlýnky a pily na maso a kosti - fritézy - kávovary - chladící a mrazící technika - kráječe - výrobníky ledu - kávovary - vinotéky.

Půjčovna, půjčování: - nemocniční lůžka. Nábytek pro zdravotnická zařízení: - nemocniční polohovací postele, lůžka - lehátka - zástěny - chodítka - noční stolky - zdravotnické pomůcky - invalidní vozíky. Matrace.

Jeřábový a výtahový servis. Prodej, pronájem, doprava, montáž, revize: -věžové jeřáby LIEBHERR. Oprava, opravy: -věžových jeřábů MB4 LIEBHERR.

Party-fotobudka.cz je mobilní fotokoutek, který nesmí chybět na žádné oslavě, na firemní akci a párty. Fotokoutek nenuceně a efektivně pobaví všechny hosty, včetně těch nejmenších. Díky fotokoutku zažijete originální zábavu a odnesete si s sebou vzpomínku v podobě kreativních a bláznivých fotografií. Jedná se o mobilní fotoateliér s odbornou ...

Prodej: -detektory. Detekce a separace kovů. Rentgenové systémy. Export: -Slovensko, Rusko, Ukrajina. Zastoupení firmy THEMO GORING KERR a ERIEZ MAGNETICS EUROPE Ltd.

Prodej a servis: - zahradní technika - sekačky na trávu, zahradní traktory, sněhové frézy, drtiče větví - pracovní stroje. STIHL, STIGA, HONDA, HUSQUARNA, DOLMAR.

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Stavební firma KovoRekoStav s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexní činností v oblasti staveb. V rámci našich služeb nabízíme veškeré rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a také nebytových a komerčních prostor. Současně nabízíme také demoliční a bourací práce, zemní a výkopové práce, recyklace a odvoz sutě, likvidaci a odvoz odpadu, údržbu ...

Obchodní oddělení Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací (svářecí) technika: -hořáky a spotřební díly pro řezání plazmou (plazmové řezání) a MIG/TIG svařování. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební díly pro řezání laserem (laserové řezání).

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Prodej - zemědělské stroje

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Půjčovna: -obytné vozy - karavany -autopůjčovna. Nehodový servis. Servis dodávek. Autobazar. Dovoz automobilů na zakázku.

Odvoz, likvidace odpadu a suti. Zemní a demoliční práce. Pronájem stavebních výtahů.

Prodej - náhradní díly na vozidla AGM, VARIANT, MAGMA, ALFICAR

Společnost KlimaRacingTeam zajišťuje prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - solární kolektory.

Servis a prohlídky obráběcích strojů CNC: - generální a střední opravy. Opravy motorů a servopohonů firem Heidenhain, Siemens, Yaskawa, Acramatic, Funac. Přeměření geometrie strojů. Výroba, repasování: - vřetenových jednotek, velkých řemenic aj. Prodej a výroba: - náhradní díly. Stěhování strojů: - demontáž, přeprava, montáž ...