Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby v oblasti vodo-topo-plyn. Revizní činnost, tlakové zkoušky, montáž solárních systémů. Instalatérské práce kanalizace. Vodoinstalační práce.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Dodávka, prodej, bazar: -zemědělské traktory Služby: -návrhy a realizace zahrad. -zakládání trávníků. -následná péče o zahradu, hnojení trávníků, provzdušňování trávníků -vázání kytic a věnců Prodej, maloobchod: -letničky, trvalky -řezané a umělé květiny -mulčovací kůra -substráty -hnojiva -postřiky

Hlavním zaměřením společnosti Firopuretan, s.r.o. je nákup a prodej náhradních dílů pro kolovou a pásovou vojenskou techniku. Naše obchodní činnost je zaměřené na státy Evropské Unii a to zejména do Polska a Slovenska.

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - gastro zařízení, technika pro gastronomii: - kávovary - chlazení - mikrovlné trouby - konvektomaty.

Prodej, leasing, servis i pozáruční: -vozidla MAN. Prodej návěsů a přívěsů: -na přepravu dřeva zn. DOLL -na přepravu kontejnerů zn. REISCH. Prodej a servis vyvažovací techniky CEMB pro osobní i nákladní pneu a jiné rotační výrobky: -ozubená kola, kladky -setrvačníky -vyvažovačky, vyvažovací stroje -zvedáky automobilů ...

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Výroba: -kovovýroba z nerezového materiálu -zábradlí -nádrže -chlazení.

Společnost Biguma Bohemia, s.r.o působí v oblasti silničního stavitelství. Zabývá se prodejem a dodávkou stavebních materiálů jako jsou plasticko-elastické asfaltové směsi, sanační hmoty, zálivkové hmoty, zalévací hmoty či silniční zálivky pro výstavbu, opravy a údržbu pozemních komunikací a dalších dopravních staveb. Produkty jsou určeny: ...

Návrh, montáž: - solární systémy.

Prodej, instalace - systém online monitoringu spotřeb energií Enectiva (chytré měřící systémy).

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...