Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Firma se zabývá montážemi systémů měření a regulace. Zajišťuje servisní činnost, vizualizaci technologických procesů, výrobu software pro řídící systémy AMiT. Realizace požárních ucpávek prostupů.

Výroba lehkých ocelových konstrukcí Opravy fekálních cisteren.

Firma AGR GASTRO, s.r.o. je zavedenou společností, která již od roku 1992 poskytuje svým zákazníkům spolehlivé služby v oblasti dodávek profesionálních gastronomických zařízení. Mezi naše zákazníky patří restaurace, hotely, kavárny, cukrárny, školní kuchyně, domovy pro seniory, nemocnice, bezpečnostní složky a mnoho dalších. Hlavní činnosti: ...

Svářecí materiály a technika. Opravy svářecí techniky a prodej technických plynů LINDE. V současnosti představuje jednoho z největších soukromých prodejců svářecí techniky v České republice a je stálým partnerem firmy ESAB Vamberk s.r.o.

Firmy skupiny RUMPOLD poskytují komplexní služby v oblasti nakládání s odpady jak pro města a obce, tak i pro průmyslové podniky, živnostníky, včetně obchodních řetězců. Sběr, svoz a transport všech druhů odpadů je zajišťován nejmodernější technikou. Společnost klade důraz na materiálové i energetické využití odpadů. Za tímto účelem provozuje ...

Opravy a servis strojů - hrotových soustruhů, frézek, vrtaček, rovinných a hrotových brusek.. Prodej náhradních dílů na obráběcí stroje.

Projektovanie elektrických zariadení Nákup a predaj elektrických strojov a komponentov Výroba, inštalácia, opravy el. strojov a prístrojov Poskytovanie software - predaj hot.progr.na zákl.zml.s autor

Montážní a obchodní firma Q-ART se zabývá dodávkou systémů centrálního vysávání do bytů a rodinných domů (nových i stávajících), hotelů a penzionů, komerčních a průmyslových objektů. Za dobu své působnosti na trhu jsme zrealizovali centrální vysávání do více než 2500 objektů, z toho cca 80-ti komerčních. Několik let též úspěšně dodáváme ...

Autorizovaný partner KÄRCHER. Predaj, servis, požičovňa: - čistiaca technika zn. Kärcher.

Agroservis Jan Boháč Oprava: - zemědělská technika - stavební stroje UN, UNC, UNK - traktory ŠT-180, ŠT-180N. Prodej: - náhradní díly - agregáty.

Výroba, distribuce a prodej spotřebního materiálu, zařízení a poskytování služeb a servisu pro všechna průmyslová odvětví výroby, zaškolování obsluhy a organizace odborných seminářů a vzdělávacích kurzů. Dezinfekční brány - novinka v sortimentu: - plně automatická dezinfekční brána účinně likviduje viry a mikroorganismy - spolehlivá ochrana ...

Služby v oblasti strojírenské výstavby, projektování technologických celků, elektra a automatizace.

Čištění interiérů vozidel. Ubytování v soukromí v podkroví v rodinném domě.

Činnost: prodej, výkup, servis: - nová a použitá dílenská zařízení autoservisů a pneuservisů. Autobazar, dovoz z Itálie.

Instalace tepelných čerpadel Martin Jizba Voda-Topení

Servis - automatické stroje na vyřezávání látek

Projektů, dodávky, instalace technologických linek a zařízení. Kompletní řešení elektroinstalací v průmyslu.

Ochrana a ostraha objektů a majetku. Pult centrální ochrany v součinností se zásahovou jednotkou. Patrolovací služba. Převozy peněz a cenin. Montáže zabezpečovacích systémů EZS, EPS, CCTV.

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Jsme malá, rodinná firma, která poskytuje zákazníkům komplexní stavební služby. Ať už chcete postavit nový dům nebo pouze rekonstruovat, jsme tu pro vás. Provádíme kompletní stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce, hrubé stavby, základové desky, hydroizolace, pokládky podlah, stavební úpravy, stavby bytových i průmyslových objektů, ...

ZV Engineering s.r.o. se zaměřuje na konstrukční, projekční a inženýrskou činnost v potravinářském a chemickém průmyslu.

Společnost CH.E.S. Group s.r.o. se sídlem v Lounech působí v oblasti chemického a strojírenského průmyslu a specializuje se především na dodávky hotových produktů, polotovarů a také na opravy a servis strojních zařízení. Díky dlouholetým zkušenostem a především zodpovědného přístupu k zákazníkům zaručujeme garanci kvality dodávaných produktů i ...

INSIZE Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti měřidel a měřících zařízení a na jejich servis a opravy.

JSW Machines s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrických vstřikovacích strojů, podporu prodeje a záruční a pozaruční servis.

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.