Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, instalace, servis: - EET pokladen. Návrh, údržba Facility management. Správa a údržba budov a majetku.

Demontáže a montáže zdvihacích zařízení.

Výroba, výrobce, prodej: - grafický kuličkový lis pro ruční tisk z výšky, hloubky i plochy.

Prodej: - zahradní a lesní technika

Výroba, výrobce, prodej, distribuce: -nerezová, nerezové nádoba, nádoby -stroj, stroje, zařízení pro vinaře -lis, lisy pneumatický -odstopkovače z nerezu -kovovýroba -mlýnkoodstopkovače -sklízecí vůz, vůz na hrozny -nádrž, čerpadlo -vinofikátor. Provozovna - Pohořelice- Velký Dvůr

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -zprostředkovatelská činnost -Specializovaný maloobchod

Výroba a distribuce čistících mechanických prostředků: - houbičky - drátěnky - prachovky - utěrky - a další.

Prodej, servis, revize: - protipožární vybavení, hasící přístroje

Servis: - gastronomická technika - zdravotnická technika.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Export, vývoz, obchodní činnost: -obráběcí stroje do Ruska (soustruhy).

Prodej, montáž, servis: - garážová a průmyslová vrata, pohony, dveře - brány, branky, toče na popelnici, plotové dílce - parkovací, přístupové, kamerové systémy, EVS, EPS, EIS - ovládání, závory, zábrany, zasouvací sloupy - žaluzie, rolety, markýzy

Výroba, půjčovna, pronájem: - hausboty Výroba: - mola, lávky. Prodej: - motorové čluny - motory - vleky. Zakázkové truhlářství.

Naše firma Bárny agro s.r.o. poskytuje dovoz, prodej, export a servis komunální a zemědělské techniky pro tuzemské i zahraniční zákazníky. V kategorii traktory se zaměřujeme výhradně na traktory značky Ursus. Dovoz, dodávka, prodej, export, oprava, servis: - zemědělská technika: - sekačky - obraceče píce - shrnovače píce ...

Společnost Profitall spol.s r.o. se svojí činností zaměřuje na výrobu a montáž zařízení pro energetiku, strojírenskou výrobu a dále také na výrobu a prodej krbových kamen a krbových vložek. V naší široké nabídce výrobků naleznete ohříváky vody, převáděcí trubky, komory, ohříváky vzduchu, vzduchovody a kouřovody kotlů, ocelové konstrukce a mnoho ...

Opravy a údržba zahradní mechanizace.

Výroba, prodej: - stroje pro recyklaci - recyklační stroje (drtiče, třídiče, dávkovací zařízení, drtiče a třídiče) - ekologická zařízení. Drcení, třídění, recyklace: - stavební odpady.

Projekce, komplexní dodávka, instalace: - elektronické zabezpečovací systémy - požární čidla - domovní videotelefony - kamerové systémy s možností propojení na web - požární systémy - docházkové a přístupové systémy spjaté se stravovacím systémem a ochrana zboží - bezpečnostní a protipožární dveře - systém generálního ...

Služby: - hodnocení radonového rizika ploch zástavby - stanovení radonového indexu pozemku - radonový průzkum - měření radonu. Pobočka: Stráž pod Ralskem, Revoluční 164 tel.: 487 851 492.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovací bazénové jednotky

Prodej, provoz, údržba: - letadla, letadel Služby: - charterové lety - lety na objednávku, včetně leteckého výcviku - poradenství v oblasti letectví - reklamní činnost a propagační lety Provozovna: Letiště Benešov LKBE.

Poradenství, návrhy, prodej, realizace a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky

Služby: Rizikové kácení a prořez stromů Zateplování budov Opravy a nátěry fasád, spárování Nátěry konstrukcí a dřeva Sanace Skal Montáž Billboardů Montáž zábran proti ptákům a ochrana zateplení Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti sněhu Úklid sněhu, rampouchů a ledu ze střech a okapů Opravy střech a dešťových ...

Prodej, montáž: - hydraulická zvedací zařízení - sklápěcí korby - traktorové návěsy včetně nástaveb - hákové a řetězové nosiče. Provozovna : - Kojetín, Křenovská 1374 - hala D.

PWO UNITOOLS CZ a.s. Valašské Meziříčí. Výroba: - nástrojárna - nástroje, plechové výlisky a montované sestavy pro automobilový průmysl - měřící přípravky - lisovací nástroje pro stříhání, lisování a tažení plechu - postupové a transferové nástroje - lisované díly pro automobilový průmysl.