Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Konstrukce vstřikovacích forem pro společnosti zabývající se výrobou forem a vstřikováním plastů. Služby: - externí zpracování 3D a 2D dokumentace vstřikovacích forem podle požadavků výrobce a odběratele - zpracování změnové dokumentace forem - tvorba 3D modelů podle stávající 2D dokumentace.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - obráběcí stroje

Oprava, servis, technické prohlídky a prodej náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky.

Česká společnost AGADOS, spol. s r.o. patří mezi přední výrobce přívěsných vozíků nejen v České republice, ale i v Evropě. V naší nabídce najdete přívěsy různých rozměrů a provedení s mnohostranným využitím. Sídlíme ve Velkém Meziříčí na ulici Průmyslová. Výroba, výrobce, prodej, servis: - přívěsné vozíky, autovleky, přívěsy kategorie O1, O2 ...

Služby: Vodoinstalační práce - rozvody vody Plynoinstalační práce - rozvody plynu - topenářské práce - drobné stavební práce - rekonstrukce bytových jader - montáž centrálních vysavačů - montáž tepelných čerpadel

Záruční a pozáruční servis: -autobusy -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce. Montáž, opravy, ověřování: -tachografy.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojové vozidla.

Generální opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Oprava, servis, záruční a pozáruční servis autobusů a nákladních automobilů, autoservis, autoopravna: - vozidel KAROSA, SCHMITZ, PANAV, SCHWARZMÜLLER - běžné opravy vozidel - KAROSA, LIAZ, TATRA, AVIA, ostatní značky po dohodě - opravy přípojných vozidel (návěsy, přívěsy) - svářečské a karosářské práce - příprava ...

Záruční a pozáruční servis: -autobusy KAROSA a IRISBUS -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce.

Vzdělávací a technická agentura. Její činnost je zaměřena převážně do procesu vzdělávání, školení a zajištění zákonných požadavků v kolejové dopravě. Služby: - technické, dopravní a přepravní školení jízdního personálu - výcvik personálu podle jednotlivých odborností - získání kvalifikace "Osoba poučená" - technické školení strojníků - ...

Společnost EUROMOPOS, spol. s r.o. vyrábí a dodává stroje, technologické linky a výrobní závody pro potravinářský průmysl, zejména pro sladovny a pekárny.

Služby: - revizní technik zdvihacích zařízení - hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení - běžné prohlídky ocelových konstrukcí jeřábů mostového typu a jeřábových drah - prohlídky vázacích a závěsných prostředků - školení obsluh zdvihacích zařízení.

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Prodej, servis: -náhradní díly, náhradních dílů na zemědělské stroje -rotační brány -provázky, folie, síťovina, silážní plachty -válečkové řetězy, řetězů -kardany, kardanů. Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba.

Prodej, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anody -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -měření a regulace -filtry -fotovoltaika -solární kolektory pro vytápění a ohřev vody.

Prodej, služby: - stínící technika žaluzie vnitřní, venkovní, rolety, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří - zabezpečovací technika bezpečnostní kování, bezpečnostní zámky, bezpečnostní dveře

Prodej: - osvětlovací technika - přístroje na měření regulace.

Protipožární ochrana stavby, konstrukce - těsnění požárních prostupů - ochrana kabelového vedení Prodej a montáž - požární dveře

Dodávka, realizace, servis: - solární systémy - solární kolektory - vzduchotechnika - topné systémy - Kombinované topné systémy - tepelná čerpadla - plynové kotle - regulační systémy