Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Návrh, projekce, montáž, servis: - průmyslové chlazení, chladiče, rozvody chladící vody - teplo, vytápění, tepelná čerpadla - stlačený vzduch, kompresory.

Prodej: - pneumatické válce - ventily - regulátory - filtry - šroubení - rychlospojky - hadice - manipulátory - manometry - tlakoměry.

Poradenství, kontrolní a zkušební a inspekční činnost: - povrchová a protikorozní úprava a ochrana kovů (nátěry a kovové žárově stříkané, galvanické a žárovým ponorem získané povlaky) - koroze - provedení ocelových konstrukcí, posouzení návrhu z hlediska protikorozní ochrany, rozměry, povrch, svary - protipožární povrchová ...

Výroba, dodávka - náhradní díly, komponenty pro důlní stroje a zařízení: - dopravníky - hřeblové, pásové - převáděcí válečky - spojky pásů - třídící zařízení - rošta, síta.

Výroba: - speciální zdvihací zařízení - pedestální jeřáby - námořní systémy pro pokládku a manipulaci s potrubím - zařízení pro ropný průmysl: - vrtné soupravy, vrtná souprava LOC400 - kompenzátory působení vln - součásti větších celků.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej, servis, oprava: - malá bankovní technika - detektory pro kontrolu pravosti bankovek (ověřovačky) - počítačky bankovek, mincí - třídičky mincí - UV lampy pro verifikaci pravosti bankovek.

Výroba traktorových nosičů pro : - přepravu - náklad - skládání - vyklápění

Dodavatel profesionálních produktů pro výrobu, údržbu a servis. Introduction. Metallit - Váš partner pro dílnu a výrobu Německá kvalita pro všechny profesionály Profesionálním uživatelům nabízíme od roku 1965 vysoce kvalitní sortiment, rozdělený do oblastí Technická chemie Pomůcky pro bezpečnost práce ...

Projekce, výroba, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelné čerpadla - výroba rozvaděčů nízkého napětí - NN - elektromontážní, ektroinstalační práce - revize elektro

Dodávky, prodej, servis: -nástroje, servoelektrické ohraňovací lisy, armovací lisy.

- Projektová činnost - Služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů Vyvíjíme aplikace laserových systémů, analyzátorů plynu a vážících systémů. Vyrábíme mikrometry, hladinometry, převodníky vah a vlhkoměry. Nabízíme gramážové ventily, optické, rotační a ploutvové konzistoměry.

Jsme ryze česká firma vyrábějící špičkové výtahy a výtahové komponenty. Předmětem naší činnosti je výroba: - výtahů - modernizace výtahů - výtahových komponentů - plošin. Poskytujeme výtahy lanové, hydraulické, výtahy bez strojovny a další typy. Dále nabízíme hydraulické zdvihací plošiny LC mini do rodinných domů či firemních sidel.

Obchodní zastoupení polské firmy. Prodej, on-line obchod: - pojezdová kola, kladky a rolny: - pryžová kola, litinová kola, polyuretanová kola, plastová kola - vybavení pro posuvné brány: - nosné vozíky, vodící rolny, ozubené hřebeny, profily.

Provoz, údržba, servis: - radiokomunikační sítě Služby: - úřední měření elektromagnetického pole - odborné studie a zprávy v oblasti vlivu elektromagnetického záření na lidský organizmus

Výroba: - zdravotnická technika - chirurgické vybavení.

Pan Ing. Čestmír Dittrich provozuje internetový obchod s náhradními díly pro zemědělské stroje. V našem sortimentu naleznete hydraulické díly, hroty na balíky, pouzdra hrotů, přepravní vidle na balíky, osvětlení, kloubové hřídele a mnoho dalších produktů. E-shop: - náhradní díly pro zemědělské stroje - hydraulické díly - hydraulické ...

Služby: - prodej návěsů na mír - přívěsy - lesnická vozidla

Nábytkové kování: - závěsy, výsuvy - výklopné systémy - stolové nohy, podnože - kolečka, nožky, kluzáky - kancelářské a kuchyňské vybavení

Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Projekce, montáž, servis, údržba, inspekce, poradenství: - měření a regulace(MAR). Prodej, montáž: - přístroje pro měření průtoku indukční průtokoměry KROHNE - přístroje pro měření tlaku a diferenčního tlaku snímače, převodníky FISHER-ROUSEMOUNT, HONEYWELL - armatury NELES, NAF. Montáž, servis: - programovatelné automaty ...

Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Výhradní distributor Markem-Imaje pro ČR. Prodej, servis: - technika pro označování výrobků ve všech výrobních oborech. - popisovací zařízení - ink-jet tiskárny, inkjet tiskárny, inkjet tisk, technologie - tiskárny pro termotransferový tisk, termotransferové tiskárny - laserové tiskárny CO2, laserový tisk - inkoustové tiskárny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - těsnění - gufera (rotační hřídelová těsnění) - řemeny (klínové, synchronní) - segerové pojistky (segerové pojistné kroužky) - O-kroužky - manžety - řetězy (válečkové)

Prodej, dodávka, výhradní zastoupení: - vstřikovací lisy TEDERIC - vstřikolisy - stroje a zařízení na zpracování plastů Dále nabízíme: - periferie pro vstřikovací lisy - roboty - vyfukovací stroje - extrudery - výroba jednoduchých forem, nástrojárna