Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Komplexní služby prodej, revize, záruční a pozáruční servis - hasící zařízení - požární hydranty.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Společnost VA Elektronik s.r.o. je organizace podnikající v oblasti elektrotechniky, která navazuje na předchozí úspěšnou živnost jejího zakladatele. Zabýváme se primárně službami pro jiné společnosti a státní instituce, sekundárně službami pro fyzické osoby. Hlavní činnosti společnosti jsou: Zabezpečovací systémy (EZS) Požární systémy (EPS) ...

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Poskytujeme komplexní služby v oboru protipožární ochrany staveb zahrnující montáž požárních obkladů a aplikace protipožárních nátěrů.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zemědělství: -chov zvířat -produkty -plodiny -agrostroje.

Výroba a prodej: - udírny na maso a ryby - teploměry - topné spirály - příslušenství k udírnám

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Společnost TOOL TRADE s.r.o. je výhradním obchodním zástupcem pro CNC obráběcí centra značky BRAY, SAHOS a vláknových pálicích laserů značky UBRA. Produkty představují špičku ve svém oboru nejen na domácím území České republiky, ale i v zahraničí.

Výroba, vývoj, prodej: - schodolezy CLIMBER 1.

FRESO, spol.s r.o. Ostrava. Strojírenská výroba. Zakázková výroba strojních dílů dle dokumentace. Výroba: - jednoúčelové stroje - zakázková kusová a malosériová výroba: - strojní díly - kompletované části jednoúčelových strojů. K výrobě používáme CNC stroje: - CNC soustruhy na součásti z tyče a přírubové součásti - CNC ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Prodej, oprava, servis: - pásová vozidla pro úpravu lyžařských tratí - sněžné frézy - horské traktory

E-shop - vakuové pytle - pytle na odpadky - lepící pásky - utěrky - čistící a úklidové prostředky - dezinfekční prostředky.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Výroba: - kovovýroba - vzdušníky, nádrže, tlakové výměníky - ocelové konstrukce - zábradlí - takžné tyče. Servis: - kompresory - zahradní technika - centrální vysavače - tlakové mycí stroje. Maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - čerpadla - těsnící materiály - autogenní technika - svařovací potřeby, technika - ...

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.