Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Společnost se specializuje na pronájem bezpečnostních schránek a boxů. Pronajímáme schránky a boxy různých velikostí. Dále provozuje obchod pamětních mincí a medailí

Navštivte náš zdravotnický obchod Medihum.cz s širokou nabídkou zdravotnických potřeb. V nabídce máme velký výběr přístrojů a jiných potřeb pro lékaře a zdravotnická zařízení.

Jsme globálními výrobci manipulační a komunální techniky. Vyrábíme plošinové vozíky, akumulátorové komunální vozidla, tahače, čelní vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné vozíky, speciální vozíky do výbušného prostředí a zakázkové výrobky dle zadání našich zákazníků.

Naše firma se specializuje na revize hasicích přístrojů a požárních hydrantů. V současné době vám nabízíme opravy, servis, prodej a revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, revize požárních dveří, požárních klapek a požárních ucpávek. Dále Vám nabízíme detektory kouře a požární hlásiče.

Výroba, vývoj: - ventilační turbíny - komínové ventilátory - hybridní ventilátory.

Půjčovna obytných vozů TT-Karavan, pronájem obytných aut, karavanů a autostanů. Online rezervace, rychlá komunikace, dobrodružná dovolená snů.

Půjčovna dodávek a mikrobusů Praha 4 V nabídce máme širokou škálu užitkových vozidel do 3, 5 tuny a mikrobusů, které vám umožní vyřešit problém s přepravou osob, zboží, věcí nebo nábytku a to na celém území České republiky a Europy. Naším dlouhodobým cílem je poskytování nejlepšího servisu a zapůjčení kvalitních dodávek za zajímavé ceny.

Kdo jsme? - inovátor - výrobce - dodavatel bezpečnostních systémů a projektorů Na co se specializujeme? - HD projekce - projekční navigace - světelný design a značení - bezpečnostní řídící systémy pro manipulační techniku - produkty zvyšující BOZP Co nabízíme? - komplexní návrh - finální realizace - dokumentace - certifikace plnění předpisů pro ...

Zabývám se tvorbou výkresové a technické dokumentace pro výrobu přípravků, konstrukcí, jednoúčelových strojů, strojních součástí, layoutů atd. Dále poradenstvím ve výrobních společnostech a službou externího engineeringu (5S, TPM, analýza výrobního procesu).

Provádíme revize elektro, bez omezení napětí a prostředí, elektroinstalace, údržby, správa automatizovaných systémů řízení, automatizace, měření a regulace, autoelektrika, elektrotechnika, poradenství. Pohotovost a servis elektro. Práce provádíme po celé České Republice a v zahraničí. Další služby: Nonstop pohotovost

Firma Karel Zalabák se zabývá jeřábnickými pracemi pro soukromé osoby, malé, střední i velké společnosti. Máme k dispozici autojeřáb TATRA 148 AD 160 se kterým jsem schopni provést většinu manipulačních prací. Sídlíme v obci Dýšina, okres Plzeň - město. Provádíme tyto práce, služby: - autojeřábnické práce - práce s autojeřábem - ...

Služby. Poradenská a projekční činnost: -prohlídky tepelných zařízení -odborné posudky tepelných zařízení -projekční dokumentace elektroinstalací, automatického řízení a měření a regulace -projekční dokumentace plynového zařízení a technologie. Dodávka a montáž: -kompletů příp. jednotlivých částí spalovacích systémů -rekonstrukce a ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Prodej a montáž - technické a elektronické váhy - závažíúřední ověření Výroba a opravy - technické a elektronické váhyvýměna závažíúřední ověření

Vývoj, prodej, e-shop - modulární systém Solar Monitor - monitorovací systémy pro fotovoltaické elektrárny.

Firma AgriMachines SE má dlouholeté zkušenosti s prodejem a servisem mírně použitých a předváděcích zemědělských strojů i mechanizace. V naší nabídce naleznete stroje renomovaných výrobců CLAAS, VÄDERSTAD a ZUNHAMMER. U naší firmy se Vám dostane kvalitního poradenství a zemědělské stroje můžete pořídit až s 30% slevou. Nabídka strojů: - ...

Jsme českou společností zaměřující se na výrobu vybavení do gastronomických provozů, zároveň nabízíme služby zpracování kovů. Dodáváme výrobky jako jsou servírovací vozíky, vozíky na gastronádoby a koše, pekařské vozíky včetně pekařských plechů, nerezové stoly, police a další vybavení profesionálních kuchyní, pekáren i jiných provozoven. Máme ...

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Stroje Vlašim s.r.o. se dlouhodobě (od r. 1999) zabývá výrobou strojů a zařízení na zakázku, výrobou strojů pro automotive, automatizací montážní a kontrolních operací, výrobou dopravních systémů a výrobou balících strojů.

6 důvodů, proč jet s námi: Nejlepší dovolená na lodi. Cestujte svým vlastním tempem! Pronájem lodí, hausbótů, bez průkazů! Říční mapa pro oblasti Francie zdarma! Nejširší výběr destinací! Největší výběr lodí!

Prodej laboratorního vybavení - preklinický výzkum.