Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, MIDEA, SINCLAIR, PANASONIC, DAIKIN. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a ...

Výroba, prodej: - pojezdová kola, kolečka a kladky nosností od 20 do 12 000 kg. - rolny a válečky. Vyroba, renovace: - paletové vozíky.

Prodej stavebních strojů a příslušenství - CASE, Autorizovaný servis - CASE, zajištění dodávky originálních náhradních dílů CASE. Technická a uživatelská podpora zákazníkům značky – CASE. Půjčovna. Servis CASE. Výhradní dovozce, importér, zastoupení pro ČR, SR, Rakousko, opravy a servis stavební stroje CASE: -minirypadla, ...

Prodej, instalace, bazar, oprava: -průmyslové šicí stroje -500 strojů skladem -šicí linky -stříhárenská, žehlící technika Zakázková výroba jednoúčelové stroje. Stroje na obšívání koberců.

Služby: - revize zvedacích a manipulačních zařízení a odborné školení jejich obsluhovatelů.

Docházkový a přístupový systém Docházka 3000: -vyhodnocení pracovní doby -evidence práce -podpora mezd -docházkové terminály.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - elektroinstalace-rozvody do RD i průmyslových objektů - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - klimatizace - rekuperace.

AIRBORNE s.r.o. dodává vzduchotechniku a klimatizace na klíč pro moderní, ale historické budovy. Servis a instalace realizujeme v rámci celé České republiky.

Výroba, dodávka, montáž: -polovodičové odporové tenzometry a analogové převodníky -aplikace tenzometrů -snímače pro elektrické měření mechanických veličin, měření hmotnosti, snímače síly, zrychlení, tlaku, kroutícího momentu.

Obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů. Oblasti: - inženýrsko-dodavatelská činnost, - výroba a servis speciální výpočetní techniky pro průmyslové použití, - velkoobchod s komponentami pro průmyslovou ...

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.

Zemědělská technika pro vinohradnictví, ovocnářství. Výroba, prodej: -vinohradnická plečka a kultivátor -hydraulická výkyvná sekce pro zpracování půdy -stroj pro sečení a mulčování trávy -čelní nožový osečkovač -ometač kmínků, kmínek -ořezávač pro sad -hydraulický zatlačovač -vinohradnická technika pro malotraktory -universální ...

Prodej, servis, opravy, leasing a půjčovna: elektrické nářadí, Aku nářadí, Audio-video, čistící technika, dílenské nářadí, elektrocentrály, elektronářadí, diamantovénástroje, GOLA sady, hydraulika, klimatizační jednotky, manipulační technika, měřící technika, tvářecí stroje, obráběcí stroje, řetězové pily, pila, stavební nářadí, ...

Dodávka testovacích etalonů pro detektory kovů rentgenovými inspekčními systémy především v potravinářském průmyslu. Rentgenové stínící záclonky. Sanitární těsnění. Výroba na míru.

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Specializujeme se na opravy a servis pístových a šroubových kompresorů, lamelových vývěv a realizaci rozvodů stlačeného vzduchu. Nabízíme také generální opravy kompresorových jednotek dle vašich specifických požadavků. Naše služby zahrnují: - Opravy zahradní a lesnické techniky - Kusové soustružnické práce - Zakázkové zámečnické ...

Elektroinstalace, elektro, montáž, servis, revize výtahů, elektrických zařízení, stroje, přistroje.

Král - zahradnické práce s.r.o. se sídlem na Praze 5 nepřetržitě funguje od roku 1992. Poskytujeme péči a údržbu privátní a veřejné zeleně, veškeré zahradnické práce, realizace a údržbu zahrad. Vše na klíč s týmem vyškolených pracovníků. Naše nabídka: - ošetření, kosení a vyhrabávání trávníků a zelených ploch - výsadby stromů, keřů, ...

ALLGRIPPERS s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej inovativních uchopovacích zařízení a příslušenství pro průmyslové roboty.

Projekce, dodávka, výroba, oprava, servis: -hydraulika, pneumatika -hydraulické válce -hydraulické agregáty -zkušební zařízení pro statické a dynamické zkoušky Prodej: -hydraulické prvky -filtry a filtrační vložky pro hydrauliku. Držitel certifikátu kvality ISO 9001:2000.

Prodej, oprava, servis: - hardware, výpočetní technika - počítače, PC - tiskárny, skenery, příslušenství Projekce, dodávka: -sítě LAN, WiFi, 5, 8GHz, - kamerové systémy ( CCTV ) - systémy kontroly vstupu a evidence ( EKV ) - Poplachové systémy a Elektrická požární signalizace (EZS a EPS).

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Analýzy, studie, projekty, engineering, opravy, rekonstrukce, modernizace, servis energetická zařízení: -odlučovací zařízení včetně řídicích systémů, filtry (tkaninové, elektrostatické) -zařízení kontinuálního emisního monitoringu -opravy a revize transformátorů, ...

Projekce, prodej, montáž, opravy a servis: -vybavení pro gastronomii -restaurační potřeby -gastrozařízení, gastrotechnika -zařízení pro velkokuchyně, restaurace, hotely -gastronádoby-plné, děrované, smaltované, poklice -příbory a ostatní gastronomické potřeby -záruční i pozáruční servis.

Prodej a servis chladicí techniky. Oprava, servis, montáž: -elektrická zařízení -chladící zařízení, technika -bílá technika -chladničky, mrazničky, ledničky, m razáky. Klimatizace- průmyslové, domovní, autoklimatizace.