Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Traktor Centrum s.r.o. se specializuje na prodej a servis malotraktorů, zejména značky Kubota. Nabízí nové i repasované stroje, včetně široké škály příslušenství. Poskytují záruční i pozáruční servis, opravy motorů, převodovek a náprav.

GS-Tech Kálal s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis tepelných čerpadel, solárních systémů a klimatizací.

Společnost ROVEL, spol. s r.o. dodává kvalitní uzamykací systémy. V našem velkoobchodě nabízíme kompletní sortiment mechanického zabezpečení. U nás seženete vše od zámků, trezorů, přes bezpečnostní dveře, až po dveřní zavírače, také Vám vyrobíme klíče a autoklíče na počkání nebo objednávku. Naše služby poskytujeme všem, včetně různých ...

Vývoj plně automatizovaných balících linek pro mlékárenský průmysl.

TZB group s.r.o. se specializuje na technická zařízení budov, včetně vodoinstalací, topení, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Výroba, prodej: -adaptéry pro čelní nakladače.

Rostislav Daněk poskytuje zážitkové lety a pilotní výcvik. Létají s moderními ultralehkými letadly, jako je Tulák a Zenair, a klasickými stroji, jako Cessna a AN-2.

Nákup a prodej zařízení obchodů, skladů a kanceláří. Poradenství, dodávky zařízení, montáže a servis.

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Společnost Aktivita-Radon s.r.o. se zaměřuje na měření a hodnocení radonového indexu pozemků a úrovně přírodního ozáření v objektech. Poskytuje služby související s měřením radonu, které jsou potřebné například pro stavební povolení nebo kolaudaci.

Ing. Karel Stratil se specializuje na opravy prasklin autoskel. Prodává profesionální technologie a nářadí pro opravy čelních skel, spolupracuje s pojišťovnami a poskytuje školení a marketingovou podporu.

Výroba, opravy, úpravy hasičských stříkaček PS.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Prodej - obráběcí stroje dílenské vybavení - tvářecí stroje

Pronájem pracovních a montážních plošin. Kontejnerová a kamionová přeprava.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Kovoobrábění, kovovýroba, strojírenská výroba, strojírenství: -výroba ocelové komponenty -výroba pecních vozů pro vozokomorové pece na vypalování keramiky -ocelové konstrukce kotlů, kotel, kotle, ventilátorů a jejich příslušenství -výroba nerezových podpěr, nerezové podpěry a dávkovače sypkých směsí -výroba rotačních dílů, rotační díly ...

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: - vrata, brány: - sekční garážová vrata - průmyslová garážová vrata - výklopná garážová vrata - dvoukřídlá garážová vrata - rolovací garážová vrata - posuvná garážová vrata - křídlové brány - posuvné brány - pohony křídlových bran-přímočaré, - podzemní, ramenové - pohony ...

Mýval čisticí systémy s.r.o. se specializuje na čisticí a úklidovou techniku. Prodává vysokotlaké čističe, vysavače, úklidové vozíky a další příslušenství a poskytuje záruční i pozáruční servis a odborné poradenství.

Průtokoměry, tlakoměry, hladinoměry, teploměry, pH, vodivost, vlhkost, zákal pro průmysl

Obchod, prodej, dodavatel: -měřící technika a montovací systémy: -provozní a laboratorní měřící přístroje: -zkoušečky, multimetry, klešťové multimetry, kalibrátory, wattmetry a analyzátory elektrické sítě, revizní přístroje, přístroje pro kontrolu lékařských zařízení, testery elektrické bezpečnosti.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán-Princip, Praha, Melodie, Kent, Bellevue (zhotovení vlastního loga, znaků, obrázků) -užitkové sklo-sklenky, džbánky, odlivky, pivní sklo, zmrzlinky -gastronomie-umělé hmoty-podnosy, kelímky, kbelíky, dózy atd. -hotelové a restaurační textilie- ...