Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby: autodoprava nákladní, dopravní -chládící, marazící vozy -chladírenský vůz -vysokozdvižná plošina. Malá kontejnerová doprava do 3t: -odvoz sutě, písků, drtě.

Společnost PH poradce servis s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí. Provádíme revize, inspekce, autorizované školení na uvedená zařízení. Naši další aktivitou je technické poradenství v oblastech strojírenství, hutnictví, energetiky i stavebnictví. Věnujeme se také prevenci rizik a BOZP.

Výroba, prodej, servis: -silniční dynamické nápravové váhy. Váhy mostové: -měření hmotnosti nákladních automobilů a materiálů naložených na nákladních autech -provedení úrovňové (zapuštěné) nebo nadúrovňové. Váhy nápravové: -váhy jsou pevně instalované ve vozovce -vážení statické, dynamické (bez zastavení vozidla) ...

Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.

AGRA 2020 s.r.o. je společnost specializující se na zemědělské technologie. Má širokou škálu produktů, včetně čerpadel, převodovek, a dalšího vybavení pro stáje a hospodářské objekty.

Zahradní centrum Morávkovo v Lednici je zahradnictví, kde zakoupíte okrasné keře a veškeré ovocné stromky. Naši další činností je kompletní projektování zahrad od vytvoření návrhu až po realizaci. V našem zahradním centru pořídíte vše potřebné pro zahradu. Prodáváme ovocné dřeviny, listnaté i jehličnaté rostliny a dokonce i vzrostlé stromy. ...

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

Půjčovna lodí na Dyji. Najdete nás v kempu Znojmo - ul. Loucká.

Společnost Schoeller Allibert s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou přepravních obalů, které jsou navíc vratné. Díky více než 50-ti letům zkušeností a inovací patříme mezi evropskou elitu na celosvětovém trhu. Vyrábíme plastové a paletové přepravky, palety, kontejnery, skládací boxy, krabice i nápojové vratné obaly.

Nabízíme k pronájmu a prodeji autoboxy (střešní boxy) a nosiče kol. K boxu je možné zdarma zapůjčit příčníky. Nově máme v nabídce i karavan a vibrační desku.

Správa statku Ladno, s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělské techniky a náhradních dílů.

Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Společnost TES s.r.o. se soustředí na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Naší hlavní činností je zajistit bezpečnost provozu na jaderných elektrárnách Dukovany a Temelín. Vyvíjíme a dodáváme diagnostické systémy, které monitorují stav elektrozařízení JE. Přímo v provozech provádíme servis a údržbu jednotlivých ...

Topení, solární systémy a tepelná čerpadla.

Mapezo servis - Vaši spolehliví odborníci na klimatizace a tepelná čerpadla Mapezo servis, pod vedením Bc. Jana Kahla, je specializovanou firmou, která se zaměřuje na montáž, servis a revize klimatizací, chladicích zařízení a tepelných čerpadel. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám umožňují poskytovat kvalitní služby našim ...

Projektování: - rodinných domu - zahradních chatek - bytových domů - větších či menších staveb - investiční záměry - sportovní a zdravotnické objekty atd. Měření radonu.

Společnost Boviline s.r.o. se zabývá projektováním staveb a dodávkou technologie pro zemědělské podniky.

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Provádíme dodávku a montáž kamerových systémů, domácích telefonů, kompletní elektroinstalaci, slaboproudé rozvody, WIFI.

Prodej, montáž, služby: Řídící systémy založené na identifikačních prostředcích Čerpací stanice: -řídící systémy čerpacích stanic a olejového hospodářství, sklad suchého zboží -bezobslužný výdej pohonných hmot na čipové karty. Přístupové systémy: -dveře, branky a jiné bariéry, určené k -zamezení pohybu nežádoucím osobám -povolení ...

Elektroinstalace Malý s.r.o. je dynamická firma se sídlem v Jablonci nad Nisou, která se specializuje na široké spektrum elektromontážních a elektroinstalačních prací. S profesionálním přístupem a důrazem na kvalitu nabízíme komplexní elektroinstalační služby pro byty a domy, od základních instalací až po pokročilé elektrické systémy. Naše ...

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Montáž a servis jednotek klimatizací a tepelných čerpadel Toshiba a Kaisai. Zařízení v různých komfortních třídách pro rodinné domy, byty, kanceláře.

Společnost Výtahy VROM s.r.o. se zabývá servisem, modernizací a montáží výtahů. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, provedení technických prohlídek a revizí až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celém území České republiky. Provádíme výměnu zastaralých výtahů v ...