Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
VMP stavební technika s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a pronájem stavebních strojů, čerpadel, vibračních desek, bouracích kladiv a další techniky.

Vývoj, projekce, dodávky a servis zařízení s čerpadly. Spektrum činností: -projekce a dodávky čerpacích a hydraulických systémů -vodní hospodářství průmyslových podniků -ostřik okují.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Přerovská 765/5, Olomouc.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

Prodej, leasing, oprava, servis: -stavební stroje, těžká mechanizace. ORENSTEIN & KOPPEL: -minirypadla, nakladače, gradery, kolová a pásová rypadla, rypadla pro lomy, sklápěčky, dumpery MONTABERT: -bourací kleště, hydraulická kladiva WILLING INDUSTRY: -kompaktní nakladače, CSM* TISOVEC: -dokončovací stroje STAVOSTROJ: -silniční ...

Prodej, dodávka, servis: - vozidlové navijáky elektrické, ruční, hydraulické - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - ruční navijáky s brzdou, bez brzdy se západkou - minijeřáby s elektrickým navijákem RULE pro užitková vozidla.

Společnost Exvalos spol.s r.o. Lanškroun zajišťuje prodej ložisek. Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek a příslušenství Zásilková služba do 24 hodin (naléhavé případy dle dohody. Zajišťujeme servis kuličkových ložisek a příslušenství pro různá výrobní odvětví. V rámci služeb také nabízíme montáže technologií až po dodávku náhradních dílů ...

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO a BOZP - bezpečnost staveb - prodej, servis a revize HP - prodej, servis a opravy hydrantů - instalace a kontroly PBZ - činnost osoby odborně způsobilé v oblasti PO, BOZP a prevenci rizik.

Společnost RM GAS, s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výstavbou vodovodů, plynovodů, kanalizací, kotelen a regulačních stanic, instalacemi podlahového topení, vytápěním budov, prováděním přípojek a domovních instalací a dále také zemními a výkopovými pracemi a recyklací suti. Montáže, dodávka, rekonstrukce: -vodo, topo, plyn -vodoinstalace ...

FAWORK ENERGY s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, realizaci fotovoltaiky, tepelných čerpadel a na chytré domácnosti a kamerové zabezpečení.

BEST SOLAR SYSTEM s.r.o. . se specializuje na montáž a prodej fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Nabízí kompletní řešení od návrhu, přes vyřízení dotací, až po odbornou montáž a servis.

Společnost BSM - kovovýroba s.r.o. jak již napovídá její název poskytuje komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí, interiérových doplňků z konstrukčních, ušlechtilých ocelí a barevných kovů a také technologických dílů a celků. Dále náš výrobní program ...

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

Školení požární ochrany a bezpečnosti práce

VMS Elektro, spol. s r.o. se specializuje na montáž, opravy a údržbu vyhrazených elektrických zařízení. Mimoto zajišťuje služby autodopravy - pronájem autojeřábů, pracovních plošin a stavebních strojů.

Realizace, servis, revize, klimatizací a tepelných čerpadel. Montáže rekuperačních jednotek a vzduchotechniky.

Protipožární nátěry Natěračské práce - nátěry fasád a ocelových konstrukcí lakování Malířské práce - malby bytů, administrativních prostor a hal Nástřiky Výškové a horolezecké práce

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Čerpací technika. Prodej: - spotřební a průmyslová čerpadla značky HCP, WARLUS, STERLING, SIGMA - pružné spojky RATHI - kalová ponorná čerpadla - vodárny.

Prodej a dodávka: - vybavení pro servisy a prodejny jízdních kol, opravny osobních a nákladních automobilů, pneuservisy.

Bohatý sortiment elektrických a hydraulických autonavijáků, prodej, servis a jejich montáž, profesionální přístup včetně zajištění osvědčení formou zápisu do technického průkazu nebo vystavení technického osvědčení samostatného technického celku a výpis TO. Dlouholeté zkušenosti máme s montáží a servisem navijáků u aut odtahových služeb, ...

Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Společnost TES s.r.o. se soustředí na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Naší hlavní činností je zajistit bezpečnost provozu na jaderných elektrárnách Dukovany a Temelín. Vyvíjíme a dodáváme diagnostické systémy, které monitorují stav elektrozařízení JE. Přímo v provozech provádíme servis a údržbu jednotlivých ...