Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Prodej: - zemědělské stroje pro malé a začínající zemědělce: - rozmetadla - postřikovače - pluhy - stoje na brambory - secí stroje - luční brány - mulčovače.

Prodej, sevis, opravy - zahradní a lesní technika - sekačky, traktory - řetězové pily - sněhové frézy - vysokotlaké čističe.

Služby: - energetický audit - termovizní měření - výpočet tepelných ztrát - dotační poradenství. Montáž, instalace: - tepelná čerpadla.

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizace - teplená čerpadla - solární technika na ohřev vody - revize požárních klapek. Služby - protipožární izolace - elektroinstalace.

Distribuce, prodej: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testování na drogy a alkohol - poradenství.

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Výroba, prodej, e-shop: - trezory - skříně na zbraně - trezory do auta Obchodní kancelář: Šafránkova 1238/1 Praha

Služby: - energetický audit - průkaz energetické náročnosti, PENB - projekce VZT a UT

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Technologie pro tiskařský provoz. Výroba a prodej laminátorů.

Dovoz, prodej: -zemědělská technika -lesní technika -komunální mechanizace

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Distribuce přístrojů: - radiodiagnostika, rentgeny - digitalizace rentgenu

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství. Dodavatel materiálu pro význačné stavby: - jaderné elektrárny Temelín a Mochovce.

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Zahradnické služby - návrh, realizace a údržba zahrad a zeleně - závlahové systémy - pořez a kácení stromů - okrasná a koupací jezírka - pokládka travních koberců.

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Středisko Brusírna válců. Výbrusy motorů, výroba pístů, broušení klikových hřídelí, výroba kluzných ložisek.