Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Opravy a servis chladících zařízení - ledničky, lednice - mrazničky, mrazáky.

Naše společnost prodává a servisuje tvářecí a obráběcí stroje průmyslové, poloprůmyslové a hobby kategorie. Vlastní kontrola a seřízení strojů probíhá přímo v naší provozovně. K seřizování strojů používáme přesné měřící přípravky. Na všech strojích provádíme kompletní kontrolu a nastavení.

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy, regály, vitríny a pulty.

Dovoz, e-shop: - káva Caffe Vergnano - horká čokoláda Univerciok - sušenky Emmepi Dolci - kávovary domácí, profesionální

Maloobchod, prodej: - svařovací technika - přídavné materiály

Prodej, bazar, oprava, servis: - zemědělské stroje - stavební stroje, mechanizace

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení

Služby: - termodiagnostika - termovizní diagnostiky a termografie - audity zateplení

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Výroba vřetenových čerpadel. Opravujeme veškerá jednovřetenová čerpadla . Ojemová čerpadla především zubová, třívřetenová a s rotujícími písty. Náhrady a přestavby čerpadel. Kooperace CNC obrábění.

Požární ochrana - pulty centralizované ochrany HZS - výroba KTPO Poradenství PO.

Dodávka: - průmyslové laserové systémy - průmyslové kamerové systémy.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Internetový obchod, e-shop: - motorové pily, příslušenství - lesnické nářadí - ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy.

Dovoz a prodej lodí­ firem Bako a Kape z Maďarska.

E-shop - spojovací materiál - kotevní technika - ložiska - brusné a řezné kotouče - nářadí - armatury

Činnost: - kompletní služby v oblasti BOZP a PO - koordinátor BOZP na staveništi - online školení BOZP a PO Montáž, služby: - docházkové systémy pro stavby

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - chladící technika - výrobníky ledu - tepelná čerpadla

Projekce, výroba, rekonstrukce, zámečnictví: - plavidel a lodí.

Činnost: - služby v oblasti ochrany průmyslových zařízení před výbuchem a požárem - prevence výbuchu - prevence požáru - 3D modelování a vizualizace.

Firma Freshice se zabývá výrobou a prodejem zmrzlinových směsí -prodejem zmrzlinových strojů -pronájmem zmrzlinových strojů