Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP).

Dodávka, prodej - zemědělské stroje - stájová technika - dojírny - tanky - chladící technologie.

Výroba -CNC soustruhy. Opravy: -NC a CNC soustruhy. Servis, prodej: -repasované stroje.

Dodávka, montáž, servis vzduchotechniky - větrání, klimatizace. Výroba a montáž potrubí.

Dodávka, montáž, projekce, oprava, servis: -elektroinstalace průmyslové rozvody, domovní rozvody, kabelové rozvody NN, rozvodny NN veřejné osvětlení, osvětlení interiérů -měření a regulace řídící a regulační systémy, vytápění budov, vzduchotechnické zařízení -technologické celky -slaboproudé rozvody, telefonní kabelové rozvody A, ...

Dodávka: - 3D upínací systém svařovacích stolů - manipulátory.

Nákup, prodej - obráběcí a tvářecí stroje.

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Služby - veškeré půdní práce, zeměděslé služby - výroba biomasy pro energetické účely - prodej zemědělské techniky. Provozovna Vilémov 134 783 22 Cholina

Dodávka, konzultace: - vybavení pro gastronomii.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika - elektrické ruční nářadí. Služby: - broušení řetězů motorových pil - broušení kotoučů okružních pil.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Kovoobrábění - CNC obrábění - frézování - broušení - vrtání - CNC programování - výroba náhradních dílů.

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obráběcí stroje. Kovoobrábění. Výrobní hala Brno, tel.: 532 195 444

Prodej, montáže, opravy - zdvihací zařízení a hydraulické komponenty. Výroba hydraulických hadic. Provozovna Za pilou 114 783 14 Bohuňovice

Kalibrační laboratoř. Kalibrace, prodej, opravy: - měřidel.

Činnost: - opravy a převíjení elektromotorů

Činnost: - služby v oblasti BOZP a požární ochrany.

Systémová řešení, integrace a inženýring avioniky, instalace vybavení

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

POBOČKA BRNA. Prodej, servis: -klimatizační zařízení.

Činnost: - Elektroinstalace, Měření a regulace, Inteligentní elektroinstalace KNX - Elektrické zabezpečovací systémy, EPS, CCTV - Technická zařízení budov - inženýrská činnost ve výstavbě - poradenství - projektová dokumentace - zajištění dodávek, realizace - zajišťováním záručního, pozáručního servisu a pravidelných prohlídek - ...

Prodej, montáž a servis: alarmy, zamykání řazení, GPS monitoring vozidel a elektronická kniha jízd. Dále tažná zařízení, parkovací senzory, LED světla, dálková ovládání a mnoho dalších doplňků. Provádím opravy elektroinstalací a elektroniky vozidel.