Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, montáž, servis, poradenství: -mobilní telefony -telefonní ústředny -počítače, sítě -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -GPS systémy.

Činnost, práce: - zámečník, zámečnické - demontáž, montáž horizontálnich obráběcích strojů - oprava, servis horizontálnich obráběcích strojů

Somfy je největším světovým výrobcem a dodavatelem pohonné techniky a řízení pro: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - garážová vrata - zastínění zimních zahrad. Bezpečnostní systémy pro rolety. Automatizace pohybu garážových vrat, roletových vrat a roletových mříží.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová - rekonstrukce - zemní práce Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - truhlářské Prodej, montáž: - solární systémy Elco

Revize, oprava, servis: - požární hydranty

Výroba, prodej, e-shop: - závodní lodě - mořské a jezerní kajaky - kanoe

Prodej, oprava, servis: - gastronomické vybavení

Výroba, prodej, oprava, servis: - hydraulické válce

Půjčovna, pronájem: - rafty - kánoe - kajak - příslušenství

Služby: - letecké práce v zemědělství, lesním hospodářství a ochraně životního prostředí - hašení lesních požárů Oprava, servis: - letadla

Prodej a pronájem obytných karavanů - prodej přívěsných vozíků.

Bazar, prodej: -stavební stroje - obchod s použitými obaly pro Automotivy v EU

Služby: - elektrorevize - termovizní měření

Dovoz, prodej, e-shop, opravy startérů a alternátorů - náhradní díly, součástky, komponenty pro opravy alternátorů - regulátory napětí - usměrňovače - rotory - ložiska - startéry, náhradní díly, uhlíky, spínače.

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Výroba, montáž, servis: - mechanické zabezpečení - bezpečnostní dveře.

Služby - komplexní zajištění BOZP a PO bezpečnost práce a požární ochrana - školení - odborné poradenství.

Činnost: - školení BOZP - služby v oblasti požární ochrany.

Prodej: - zemědělské stroje - náhradní díly

Prodej zahradní a dílenské techniky Hecht a Powerplus. V sortimentu máme nejen techniku zahradní, jako sekačky, motorové pily, křovinořezy, sněhové frézy, hrabla nebo postřikovače, ale také dílenské stroje, jako vrtačky, kompresory, vysavače, míchačky nebo elektrocentrály.

Služby - průkaz energetické náročnosti budov.

Dovoz, prodej: - zájezdové, linkové autobusy - minibusy.

Servis, oprava, revize: - výtahy. Hlášení poruch, tel.: 601 601 360

Oprava, servis: - řídící systémy - obráběcí stroje

Služby - stanovení radonového indexu pozemku - měření radonu.