Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Opravy, servis (záruční, pozáruční): - chladničky, ledničky - mrazničky - klimatizace. Značky: Zanussi, Calex, Candy, Electrolux, Gorenje, AEG, Hajer, Amica, Vestfrost, Eurotech, Snaige a jiné.

Opravy a prodej elektromotorů a ručního nářadí.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Služby: - v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - kontrolní činnost v provozech a na pracovištích ve smyslu ZP v oblasti BOZP a PO - školení vedoucích zaměstnanců i v dělnických profesích BOZP a PO - provádění odborně technických služeb revize, kontroly, zkoušky, technické prohlídky.

Prodej, servis a půjčovna - čisticí a úklidová technika WAP ALTO

CARL STAHL – RODINNÁ FIRMA S INDIVIDUÁLNÍM PŘÍSTUPEM K ZÁKAZNÍKOVI Společnost Carl Stahl založil v roce 1880 Jakob Stahl. V současnosti disponuje více než šedesáti pobočkami na pěti kontinentech světa. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti lanové, zdvíhací, bezpečnostní a vázací techniky. Na českém trhu působíme od roku ...

Dovoz, distribuce chladící a klimatizační techniky MAXA - chladící technika - klimatizace - čerpadla.

Servis, repase, modernizace (digitalizace), výkup a prodej měřicích strojů a přístrojů pro metrologii délky a úhlu

Půjčovna, autopůjčovna: - luxusní vozy - vrtulníky, letadla, lodě

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Prodej, revize a hasicí přístroje - hydrantové systémykontrola protipožárních uzávěrů Kontrola protipožárních uzávěrů.

Prodej - registrační pokladny Servis - registrační pokladny - kancelářská technika

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.

Projekce - elektroinstalace Měření - vyhodnocovací jednotky tepla (MB) Dodávka a montáž - tepelná čerpadla

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: - zdravotnický materiál - zdravotnická technika. Výroba: - kardiostimulátor EPG 10P a příslušenství. Distribuce: - prodej externích kardiostimulátorů EPG 10P + pravidelná roční bezpečnostně technická kontrola (PBTK) - katetry, stenty, dreny, jehly - chirurgické nástroje.

Dodávaka: - keramické zubní implantáty - rotační nástroje.

Půjčovna karavanů: -výhodné ceny -celoroční provoz -vozy jsou v kategorii do 3, 5 tuny (ŘP sk. B), motor 107 kw, 2, 8 JTD. Výbava interiéru: -šest osob pro jízdu a spaní, TV, VHS, rádio s CD, lednice s mrazákem, vařič, nerezový dřez, teplá voda, koupelna se sprchou, chem. WC (chemie do WC v ceně nájmu) Výbava exteriéru: -markýza 4m, ...

Dodávka: - specializované díly pro průmysl: - hydraulika - pneumatické prvky.

Energetické poradenství - energetické posudky, audity - průkazy energetické náročnosti.

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.

Prodej, servis, revize a kalibrace: - svařovací technika. zastoupení: MIGATRONIC KUHTREIBER OMICRON ALFA IN - odsávací technika NEDERMAN KEMPER - opravy ručního nářadí

Prodej a servis: - váhy a vážní systémy - elektronické pokladny - označovače výrobků a spotřebního materiálu. Prodej: - spotřební materiál. Přestavby mechanických vah na hybridní i celotenzometrické s el. vyhodnocováním. Kalibrace vah. Zajišťujeme úřední ověření stanovených měřidel s ČMI.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: -nástroje pro doly, lomy, stavebnictví a slévárenství -výhradní prodejce firmy SANDVIK (nástroje pro pneumatické a elektrické ruční nářadí -pneumatické nářadí Permon Křivoklát -nářadí pro sbíjecí, bourací, vrtací a ponorná kladiva -příslušenství pneumatického nářadí (oškrty, dláta, vrtací tyče, vrtací ...