Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, oživení, záruční i pozáruční servis jednoúčelových strojů a zařízení v tuzemsku i v zahraničí: - zařízení na výrobu barevných obrazovek a jejich regeneraci - poloautomaty na tvrdé pájení - drátové řezačky pro polovodičové a fotovoltaické aplikace - stroje, zařízení pro mikroelektronický ...

Půjčovna, pronájem: - fotoaparáty - objektivy - stativy - fototechnika.

Prodej hasicích zařízení, přístrojů a hydrantů.

Od roku 1869 vyrábíme teploměry. Od počátku tohoto století pak tlakoměry a regulační přístroje. Již 30 let vyrábíme měřící, regulační a kontrolní přístroje k ochraně životního prostředí.V západní Evropě jsme již řadu let aktivní v oblasti ochrany spodních vod a analýzy spalin. Pro bezpečné uskladňování kapalin ohrožujících spodní vodu dodáváme: ...

Činnost firmy spočívá v provádění kompletních dodávek klimatizace, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel včetně montážních prací, údržby a servisu.

Stavba, servis, opravy: - regulační stanice plynu. Oprava, servis: - bezpečnostní membránové uzávěry - BAP uzávěry.

Překladatelské a tlumočnické služby. Výuka francouzského i italského jazyka.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pro automobilový průmysl - ventilátory pro chlazení motoru - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Inženýrská činnost v oboru chladící okruhy: - zpracování projektové dokumentace - technologické zařízení staveb - zpracování studií a projektů pro stavební povolení - prováděcí projekty - projekty skutečného stavu - komplexní zajištění staveb

Práce: - montáž, demontáž, opravy regálových systémů (warehouse systems). - montáž strojů - montáže vytahů.

Servis - chladící zařízení, dodávka chladící zařízení. Prodej klimatizační zařízení, servis klimatizační zařízení.

Projekce, prodej, servis a montáž značkové klimatizace FUJITSU, LG, Sinclair a další. Montáže do bytu, rodinného domu, kanceláře, firmy, výrobní haly, restaurace. Další obory: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy - videotelefony. Na trhu působíme od roku 1993.

Dodávka: - celé provozy na klíč pro semenářství a školkařství

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Služby v poskytování bezpečnosti práce: - poskytování odborných seminářů - školení v oblasti bezpečnosti zdraví a ochrany při práci - odborný audit dle požadavků BOZP

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Služby - koordinátor BOZP (bezpečnosti a ochrany zdraví při práci) na staveništi.

Prodej, servis, e-shop - autotechnika - elektrické nářadí - strojní vybavení - manipulační technika - kovoobráběcí stroje - vzduchotechnika.

Prodej a servis zdravotnických technologií - digitální rentgenová zařízení.

Návrh, montáž, servis - závlahové systémy.

Služby - energetické audity - kontrola kotlů - průkazy energetické náročnosti budov - projekty rodinných domů.