Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Projekce, - měření a regulace (MaR). Služby: - tvorba software pro průmyslové automaty (PLC). Výroba: - jednoúčelové stroje.

Prenájom hnuteľných vecí Prípravné práce pre stavbu Mechanické úpravy na zákazku Sprostredkovateľská činnosť Demolácia, zemné a výkopové práce Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Maloobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Portál ohledně nabídky prodeje zboží.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), požární ochraně (PO) a hygieny práce - poradentsví, zpracování dokumentace, školení zaměstnanců.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Prodej, montáž, poradenství: - gastronomické zařízení.

Služby - zpracování průkazů energetické náročnosti budov - inspekce nemovitostí.

Prodej, servis, revize - hasící přístroje - požární vodovody.

Telekomunikace - prodej, e-shop - testry a vyhledávací zařízení - měřící přístroje - optické zásuvky, boxy. Zbraně a střeliva - prodej, e-shop tel. 387 319 348 email: zbrane@subrt.cz Kněžskodvorská 2558 370 04 České Budějovice

E-shop - zahradní nábytek - zahradnícké nářadí - zahradní technika a doplňky.

Návrh, dodávka, montáž, servis - tepelná čerpadla IVT.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací systémy, vstupní a docházkové systémy - montáž, oprava, servis hromosvody

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Dodáváme stravovací zařízení do provozoven. Montáž a servis kuchyňského vybavení. Projektová dokumentace a poradenství gastronomické technologie provozu. Naší gastronomickou technologii najdete v: - restauracích a jídelnách - ústavech, školách a domovech důchodců - nemocnicích, věznicích - hotelech, kavárnách a barech. Vypracujeme ...

Dodávka: - náhradní díly pro průmyslové dieselové, plynové motory - náhradní díly na traktory, zemědělské stroje. Oprava, servis: - průmyslové dieselové motory - plynové motory.

Služby - požární bezpečnost staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení stavby - stavební projekty.

Služby: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, vodního hospodářství a ekologie.

Dodávka elektroniky pro ekologii - řídící systémy pro čistírny odpadních vod - meteorologické stanice - sledování povrchových vod - monitorování životního prostředí.

Projekce, výroba, distribuce: - výtahové řídící systémy - komponenty Oprava, servis: - řídící desky - výtahy

Prodej, e-shop - sanační a injektážní technika - stříkací a spárovací čerpadla - kompresory - frézy - míchadla - vysavače.

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Oprava - mechanické a hydraulické lisy - nůžky - soustruhy - vrtačky - brusky - CNC stroje - hydraulické zařízení - závitořezy - automaty - frézky NTC, NTE, CNTA, ESPE, EHT, GASPARINI, DARLEY, NTA SAFAN, NTH SGSH, HOL SGSV, HN LEN, CTO LOOD, XONM.

Montáž - docházkové systémy, elektrická zabezpečovací zařízení, montáž - ozvučovací systémy. Slaboproud, silnoproud.