Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej: - zařízení pro dezinfekci - generátory studené, horké mlhy. Výhradní zástupce společnosti AIRFOG Machinery.

Prodej použité: - dřevoobráběcí stroje - dřevoobráběcí nástroje.

Služby: - doprava betonu a betonových směsí - prodej, přeprava kamenivo, písek, kačírek, drtě - zimní údržba silnic Autoservis: - motorová vozidla nákladní i osobní

Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).

Dodávka: - tiskové desky - ofsetové gumy - tiskové barvy - chemie pro tisk.

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - vzduchotechnika

Prodej: - bazény, příslušenství, zastřešení - zahradní technika - gyrokola

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Prodej: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Velkoobchod: -zabezpečovací technika -přístupové a docházkové systémy -videotelefony -vstupní video jednotky.

Dodávka - komunální technika Dovoz - komunální vozy na objednávku MULTICAR M26, SUMO - zahradní technika

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Služby: -svoz komunálního odpadu -údržba komunikací, veřejných prostranství -lesnické práce