Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výhradní dovoz, prodej, montáž a servis výrobků firmy BEKO Kondensat Technik, BEKO TECHNOLOGIES - chlazení - výrobky pro kompletní úpravu stlačeného vzduchu - filtrace - měření zbytkových olejových par.

Prodej: - kosmetické a lékařské přístroje, technologie pro estetickou medicínu, wellness, beauty studia, kosmetické salony, dermatologické ambulance, zubní ordinace a pod.

Prodej, montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace. Kamenná prodejna České Budějovice a Plzeň. Internetový obchod

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti ...

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Prodej armatur, odkouření kotlů, čerpadel, vodáren, vodovodních baterií, expanzomatů a aqamatů.

Maloobchod, prodej: -bezpečnostní technologie -špionážní technika -odposlechy -skryté kamery

E-shop: - zahradní technika, nářadí, nábytek - bazény - krby, kamna - bytové doplňky - žebříky - sportovní potřeby - nábytek - domácí spotřebiče - autodoplňky - motopříslušenství

Dovoz, prodej: -osobní, nákladní a užitkové vozy -motocykly -autobusy -lodě -letadla

Dodávka, pronájem - zmrzlinové stroje - výrobníky ledové tříště - zmrzlinové směsi na točenou zmrzlinu.

Fotovoltaické elektrárny, dodávka, montáž - solární termické systémy - tepelná čerpadla - ohřev vody.

Služby: - práce s montážní plošinou - pronájem plošin

Konstrukce, automatizace, výroba - automatizovaná technologická zařízení - stavba jednoúčelových strojů - vývoj a výroba speciálních zařízení, technologické linky - konstrukční práce, výpočtové návrhy, výroba prototypů. Kancelář: Teslova 1243/5e, 301 00 Plzeň. Provozovna: Jetenovice 7, 341 01 Horažďovice.

Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -dodávky vzduchotechnických komponentů Služby: -zaregulování, měření výkonu VZT zařízení -servis, revize.

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...

Dodávka a montáž elektronických bezpečnostních systémů - kamerové systémy - návrh a realizace kartových systémů. ekoTIP ID s.r.o. Morseova 1126/5 30100 Plzeň

Prodej - centrální vysavače - zvlhčovače vzduchu - drtiče odpadků - mobilní klimatizace.

Prodej, servis, montáž, e-shop - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - videozvonky, videokamery, alarmy, detektory.

Zabezpečení majetku a budov - sledování a hlídání objektů - bezpečnostní systémy, detektroy, čidla.

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...

Prodej sekčních garážových vrat Superlift a elektrocentrál řady BC a náhradních dílů pro elektrocentrály této řady. Autorizovaný prodej a servis NAREX. Prodej, servis: - profesionální elektronářadí - elektrické ruční nářadí - brusivo a spotřební materiál - elektromotory - zahradní technika. Výroba: - elektromotory, generátory, ...

Specializovaný velkoobchod se zabezpečovací technikou: - kamerové systémy - bezpečnostní technologie - docházkové systémy - kabeláže - fotopasti. Najdete nás také na těchto pobočkách: - Praha - Brno - Olomouc - Plzeň - Zlín - Ústí nad Labem

Projekce, dodávka, montáž, servis: -měřící, řídící, regulační technika -průmyslová automatizace -měření spotřeby tepla, vody, páry v průmyslu -regulace vytápění -měření spotřeby tepla, TUV a SV v bytech, rozúčtování nákladů.

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Dodávka, prodej, montáž, servis - gastro zařízení a vybavení pro hotely, restaurace, kuchyně - mycí a čistící prostředky pro gastro provozy.