Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba a prodej magnetických systémů: - závěsné permanentní magnetické separátory, - permanentní magnetické válce, - magnetické filtry, - magnetické dopravní systémy. Prodej magnetů.

Výroba dopravníků - pásové, modulární, destičkové, válečkové, řetězové, šnekové - zásobníky - tratě válečkové, kuličkové - váhy, vážící zařízení.

Firma J+Z Tachografy nabízí a poskytuje: - prodej, montáž, servis, ověření tachografů KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálních tachografů SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záruční a pozáruční servis, ověřování tachografů.

Prodej: - zařízení pro výrobu desek plošných spojů, vrtáky, drážkovací kotouče, UV a metal-halogenové výbojky. Nabídka laryngeálních masek. Produkty: - membránová čerpadla - čerpadla s magnetickou spojkou - frézy, frézky - vrtáky - UV žárovky - UV výbojky - ultrafialové lampy. Značky: - Amba Lamps - Serfilco - ...

Prodej, montáž, servis - brány, vrata, pohony - domovní telefony - přístupové systémy - kamerové systémy - inteligentní systémy.

Elektroinstalační práce včetně projektování - montáž systémů měření a regulace.

Oprava, servis, rekonstrukce, stavba: -obráběcí stroje

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systému, kamerových systémů - CCTV, systémy EPS - elektrická požární signalizace, počítačových sítí a slaboproudých rozvodů.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: - zahradní technika, mechanizace Dakr - Panter - sekačky, mulčovačeTekton - stavebnice RZS - rozmetače, rozmetadla hnojiv a soli. Sídlo firmy: - Hranice, Třída Československé armády 210.

Dodávka, prodej: -měřící přístroje -kalibrační technika -bezpečnostní řídící systémy

Oprava, modernizace, montáž: -výtahy. -jídelní výtahy. Zámečnické práce.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Prodej, servis, opravy, instalace - výpočetní a kancelářská technika - kamerové systémy Služby - správa počítačových sítí - webdesign - webhosting - grafické návrhy Výroba - propagační materiály - reklamní polepy

Projekce, dodávka, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace. -elektrická požární signalizace. -docházkové systémy. -telefonní ústředny. -systém kontroly přístupu.

Dodávka: - elektrospotřebiče - žehlící prkna - parní čističe - profesionální vysavače - podlahové mycí stroje - 3D tiskárny

Projekce, montáž, opravy, servis, revize, elektroinstalace: - elektrické požární a zabezpečovací signalizace, kamerové systémy, - přejezdové zařízení VÚD. - poradenská služba.

Výroba -laboratorní inkubátory a termostaty

Dodávky, montáže a uvedení do provozu klimatizačních zařízení předních světových výrobců: DAIKIN, HITACHI a dalších. Řešení klimatizace jsou k dispozici v různém provedení: - klimatizace Split: jedna vnitřní jednotka na jednu venkovní jednotku. - klimatizace Multisplit: dvě až čtyři vnitřní jednotky na jednu venkovní jednotku. - tento ...

Reklamní činnost. Prodej: -materiály a technologie pro výrobu reklamy a tisk -deskové materiály -pěněné PVC -plexisklo -dutinkový PP -velkoplošný digitální tisk a finalizace tisků.

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Výtahy: Vývoj, výroba a montáž: - osobní, nákladní výtahy. - výtahy bez strojovny. - lanové trakční a hydraulické pohony výtahů. - atypické výtahy. Dodávka: - výtahy podle libovolných technických zadání - modernizace a rekonstrukce výtahů. Domovní výtahy-plošiny Domovní výtahy: - TRAVEL IPB. - unikátní zařízení s certifikací ...

Návrh, výroba, realizace: - rozvaděče Prodej, půjčovna: - dieselgenerátory Caterpillar.

Servis, oprava: - elektronkové a polovodičové vysokofrekvenční svařovaných generátorů Repase a instalace: - použité vf. generátory. Výroba: - vlastní řada vf.polovodičových generátorů typu HFR. Projekce a realizace: - stejnosměrné a střídavé pohony - speciální aplikace pohonů Výroba: - rozvaděče - elektromontážní práce - ...