Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Maloobchod, prodej, opravy, servis: -veškeré chladící a mrazící zařízení -autoklimatizace -klimatizace -tepelná čerpadla.

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Výroba, prodej - bagrové a nakladačové lopaty - břity dle potřeby zákazníka - zubové systémy - výroba čepů a pouzder dle potřeb a požadavků zakazníka - repase otvorů pro čepy.

Služby - kontrola a servis hasicích přístrojů - prodej hasicích přístrojů, kouřových hlásičů a bezpečnostních tabulek - vypracování veškeré dokumentace PO a BOZP.

Činnost: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - mytí a strojní čištění komunikací - dovoz pitné vody do bazénů

Maloobchod, prodej: -malotraktory značek Dong Feng, Mahindra, Belarus -bubnové sekačky, diskové sekačky -obraceče píce -rozmetadla, přívěsy, návěsy, mulčovače -komunální technika

Čištění interiérů vozů, autobusů a nákladních vozidel. Ruční mytí karoserie.

Distribuce: -řemenové zvedací elektromagnety, permanentní elektromagnety, permanentní magnety, elektromagnetické separátory, magnetické separátory a jiné elektromagnetické a magnetické zařízení -speciální převodovky, repasy převodovek a standardní převodovky, které se dají využít v těžkém strojírenském a ocelářském průmyslu.

Výroba, prodej a servis - odstředivky pro chemický průmysl Prodej a servis - odstředivky pro potravinářský průmysl Výroba - odstředivky pro potravinářský průmysl Prodej - odstředivky (pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl) Servis - odstředivky (pro farmaceutický, chemický a potravinářský ...

Prodej, servis a opravy: -telekomunikační technika -zabezpečovací technika.

E-shop - aku, elektrické a ruční nářadí - čistící technika - měřící technika - pneumatické nářadí - svařovací technika - manipulační technika - tvářecí stroje.

Prodej: - technologické linky na kalení, pájení, žíhání, zpracování plochých materiálů - rovnací zařízení - ochranné pasty pro sektor tepelného zpracování kovů Oprava, servis, repase: - pece pro tepelné zpracování kovů Dodávky náhradních dílů.

Činnost: - projekce a realizace farem na klíč - komplexní dodávky investičních celků pro oblast zemědělství a potravinářství

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - úklid a čístění komunikací - výstavba vodovodů a kanalizací - demoliční a bourací práce - odvoz sutí kontejnerem

Úklidová firma. Služby: - veškeré úklidové práce - úklidové celoroční stálé i nárazové. Půjčovna: - univerzální čističe koberců, čalounění.

Ekofarma v obci Lípa u Zlína nabízí na prodej biomaso z vlastního chovu - jehněčí, skopové maso. Provozujeme ekojatka. Dodáváme maso především v regionu Zlínský kraj. Jsme držitelé certifikátu ekologické zemědělství. Zemědělská farma, výroba: - chov skotu plemene Limousine, HighLand - chov ovcí plemene Romney. Služby: - lisování, ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - čerpadla ABS - míchadla ABS a ABS SCABA - turbokompresory ABS HST - aerační systém ABS NOPON

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

E-shop: - pádla - čluny - bazénky - sportovní oblečení, obuv - sportovní vybavení

Návrh, montáž, oprava, servis: - garážová vrata - závory, brány - sloupky - parkovací systémy

Opravy - autoklimatizace - chladničky - mrazničky