Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Projekce, výroba: - stroje pro údržbu železničních tratí

Výroba: -laserové řezací stroje -gravírovací stroje

Komplexní služby v CNC obrábění: - Prodej obráběcích strojů - Servis obráběcích strojů - Dodávky náhradních dílů - Střední a generální opravy obráběcích strojů - Školení obsluhy a programování Obráběcí stroje YCM, ACCUWAY, FORCE ONE: - vertikální obráběcí centra - pětiosá obráběcí centra - portálová obráběcí centra - ...

Prodej, servis, oprava - hasicí přístroje - požární vodovody - požární klapky.

Služby: - vyhlídkové lety - letecká turistika - teambuilding

Organizování - koordinace a dozor v průběhu výstavby a montáže - realizace technologií pro bioplynové stanice - obecně technologie pro BPSky.

Výroba: -betonová střešní krytina -kompletační prvky -okapový systém Návrh, realizace: -solární systém

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Maloobchod, prodej: - čerpadla zahradní, kalová, - domácí vodárny včetně oprav a náhradních dílů - koupelnové vybavení - záruční a pozáruční servis čerpadel - velkoobchodní slevy. Práce: - instalatérské práce.

Prodej: - ekologický hasící smáčivý gel FIRESORB Prodej: - oleje - maziva

Služby: -projektově zaměřená činnost v oblasti kamerových systémů -dodávka řešení kamerových systémů

Prodej a servis: - stavební stroje Půjčovna: - nářadí - stavební stroje HUSQVARNA, MIKASA, MITSUBISHI, HITACHI, RYOBI Jádrové vrtání Řezání spár Broušení betonových povrchů Půjčovna: - zahradní technika

Technika pro gastronomii. Projekce, dodávka, montáž, servis (i pozáruční): - kompletní dodávky gastronomické technologie pro hotely, restaurace, velkokuchyně, pizzerie, bary. Gastro - bazar. Autorizovaný prodejce ELEKROLUX.

Datové a komunikační systémy: - dávky a instalace - datové sítě - telekomunikační zařízení - zabezpečovací systémy EZS - protipožární systémy EPS - kamerové systémy.

AVETON s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti akustiky a výzkumu a vývoji akustických materiálů. Společnost sídlí na Praze 9, ale činnost provozuje po celé České republice. Poskytuje kompletní služby - konzultace, zpracování počáteční studie a projektové dokumentace, dál pak akustická měření a samotná realizaci. V našich službách využíváme ...

P-Concept - služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební dozor - koordinátor BOZP - energetický specialista, nízkoenergetické domy, Zelená úsporám.

Služby: -náhradní plnění -BOZP, PO a revize -stavební práce a prodej materiálu -call centrum -digitalizace dokumentů -informační a telekomunikační technologie -velkoobchod kancelářských potřeb -velkoobchod, maloobchod pracovních oděvů -velkoobchod, maloobchod čistící prostředky -úklidové služby

Výroba, servis: - víceosá univerzální CNC centra - obrábění hliníku a hliníkových profilů - obrábění kompozitního materiálu - využití v leteckém, automobilovém průmyslu - technická podpora.

Projektování, realizace, dodávka: -velkokuchyní (kuchyně). Výroba: -pracovní a mycí stoly -výlevky -regály, vozíky, digestoře, výpustě, rošty -výdejní stoly s ohřevem. Práce: -na zakázku s nerez materiálem.

Dodávky a montáž technologických zařízení pro energetický, chemický, petrochemický průmysl - dodávky, výroba a montáž potrubí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - výroba a montáž zvedacích zařízení - montáž, opravy a revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Prodej, servis a půjčovna: - elektrocentrály - hutnící technika - vibrační pěchy, vibrační desky - bourací kladiva - ponorné vibrátory - čerpadla - bagry - kompresory - řezačky - topidla - odvlhčovače

Dodávka - úpravny vody a čistírny průmyslových odpadních vod - komplexní služby v čištění odpadních vod a úpravy vody Analýzy odpadů - návrh hospodaření s odpady - způsoby úpravy odpadů - ekologicky orientované řízení podniků - evidence odpadů - odhady rizik - sanace starých zátěží ...