Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Zajišťování komplexních dodávek: - laboratorních přístrojů - laboratorních diagnostik - potravinářských ingrediencí. Našim zákazníků nabízíme následující služby: - technický servis - organizaci mezilaboratorního porovnávání zkoušek - NIR servis.

Prodej, e-shop - nářadí - zahradní technika - měřící přístroje - svářecí technika - dřevoobráběcí stroje - manipulační technika.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí - školení BOZP a PO, poskytování první pomoci

Prodej, montáž, oprava, servis: - ploty - oplocení - vrata - parkovací a zábranné systémy

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Služby: - údržba komunikací, veřejného osvětlení - údržba zeleně - údržba hřbitova - provoz koupaliště, sportoviště

Práce a půjčování: - zajištění jeřábové techniky od 16 do 500 tun a výšky 144 m. Servis, opravy: - výrobky Karcher Přeprava, doprava: - nadměrný náklad

Dodávka, montáž: - výměníkové stanice - kotelny - měření a regulace

Plavecký areál. Ubytovna. Výroba tepla a elektřiny. Technické služby - svoz odpadu - údržba zeleně - úklid města.

Servis, generální opravy, prodej: - vysokozdvižné vozíky

Prodej: - náhradní díly na zemědělské stroje - autodíly Servis: - nákladní automobily - stavební a zemědělské stroje

Služby, práce: -instalace kotlů na tuhá paliva, plyn, elektro -kompletní dodávka solárních systémů -montáž ústředního a podlahového topení -montáž rozvodů vody, kanalizace a plynu -rekonstrukce bytových koupelen -instalace krbů a krbových vložek -montáž garážových a vratových systémů -výroba a montáž ocelových konstrukcí -výroba ...

Oprava, servis: - plynové kotle - automatické kotle na pevná paliva - solární systémy pro ohřev vody Návrh, montáž: - regulace topných systémů

Projekce technických zařízení budov - projektování: kanalizace, vodovod, plynovod, vytápění objektů a větrání.

Klimatizace. Klimatizační zařízení, tepelná čerpadla, zvlhčovače. Odvlhčovače.

Klíče JMA, stroje na výrobu klíčů, vybavení pro klíčnické dílny. Stroje JMA na výrobu klíčů Klíče JMA Autoklíče JMA Čipové klíče JMA Čipy JMA Vložky a klíče GUARD Vložky NIXOR Kování VEMAK Vložky a klíče ISEO

Výroba: - rozvaděče Servis: - mobilní lisovací kontejnery - paketovací lisy

Velkoobchod a maloobchod se součástkami pro stroje.

Nabízíme: - svářečské kurzy - kovovýroba - prodej svařovací technika.

Naše služby: - požární ochrana - bezpečnost práce.

Prodej: -traktory - náhradní díly na traktory.

Zpracování a vedení: - dokumentace PO, BOZP - požární zprávy k projektové dokumentaci - posouzení požárního nebezpečí - školení zaměstnanců a PO, BOZP - prodej a servis hasební techniky - prodej výstražných tabulek, aplikace protipožárních materiálů HILTI.

Stěhování obráběcích strojů Opravy a montáž - obráběcí stroje

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -přetlaková, podtlaková nebo vakuová zařízení -kompresory -ventilátory

Prodej, e-shop: - dentální materiály - nástroje pro stomatologii Showroom: Louny, Osvoboditelů 1175, tel.: 776 005 325