Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Realizace zahrad - návrhy, projekty a realizace zahrad - usazování obrubníků a palisád - zakládání okrasných stromů - závlahové systémy.

Maloobchod, prodej: - satelitní, anténní technika - elektronika, televize - autorádia - pračky - lednice Služby: - montáž anténích, satelitních rozvodů

Výrobce pohonů pro vrata, brány a závory vč. veškerého příslušenství, ovladacích a bezpečnostních prvků. Jedná se o pohony v nejvyšší kvalitě při použítí progresivních technologických inovací. Jedinečné provedení jak vlastního pohonu tak i řídících systému u pohonů použitých.

Maloobchod, prodej: - měřící a zkušební přístroje - tvrdoměry - pružinoměry - padostroje - rázová kladiva - rheometry.

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Služby: -vyhotovení požárně bezpečnostních řešení -stavební prevence -požární prevence -bezpečnost práce

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - videotelefony - docházkové a přístupové systémy - měření a regulace - elektrická požární signalizace. Elektroinstalační práce.

Výroba, prodej: - speciální ložiska pro automobilový průmysl - ložiska pro klimatizace automobilů - jehličková valivá ložiska pro stejnoběžné klouby

Oprava, servis, revize: -elektroinstalace -voda -topení -plyn -chlazení Služby: -správa nemovitostí Instalace a revize: -požárních zařízení

Prodej, bazar: - zemědělská technika, stroje

Prodej, e-shop: - kuchyňské elektrospotřebiče.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - lesní technika - náhradní díly

Výroba, prodej, montáž: - trezory - sejfy - skříně na zbraně

Práce: - zámečnické - svářečské - kovářské - natěračské Služby: - opravy, lepení dopravních pásů

Autorizovaný prodej, servis: - traktory zn. Zetor Služby: - likvidace autovraků Služby zemědělcům: - sklizeň obilovin - orba, setí

Naše služby: - prodej svařovacích strojů a příslušenství - půjčovna svařovacích strojů - servis svařovacích strojů a příslušenství, plasmových strojů a bodovek. Příslušenství: - svářečské kukly - svařovací hořáky MIG/MAG - svařovací hořáky TIG - spotřební díly, kabely - redukční ventily - ochranné pracovní pomůcky.

Kemp., ubytování. ATC Chmelař Úštěk, Levínská 3, Úštěk . Správa a údržba nemovitostí - výroba tepla - nakládání s odpady - čištění a úklid měst.

Prodej a servis: - kompresory dle typu dohodou - MARK, ATLAS COPCO, JVK 120, PRESS-HAMMER, ATMOS. Záruční a pozáruční servis kompresorů typu MARK: - pístové a šroubové kompresory - úpravy tlakového vzduchu filtrací a sušením - rovody tlakového vzduchu.

Inženýrská činnost: - čisté prostory (farmacie, zdravotnictví, potravinářství, chemie, elektrotechnika) Montáž: - vzduchotechnika pro čisté prostory

Prodej, bazar, oprava, servis, půjčovna: - karavany E-shop: - náhradní díly pro karavany - doplňky a příslušenství pro camping a karavaning

Servis, oprava: - vysokozdvižné vozíky Prodej: - náhradní díly na VZV

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - čerpadla bazénová, zahradní - domácí vodárny

Internetový obchod, e-shop: - železářství - nářadí - zahradní technika

Výroba strojů na úpravu ledových ploch.