Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zajistíme pro Vás komplexní řešení záložního napájení v průmyslu a telekomunikacích.

Prodej, e-shop, servis - nářadí ruční, elektrické, aku - svářecí technika - měřící technika.

Výroba, velkoobchod : rozvaděče: - průmyslové - bytové - měření a regulace. Zámečnická výroba: - oceloplechové skříně - zákrytové desky. Montáž: - elektrické instalace - hlásiče úniků plynu. Revize elektro.

Dodávka, montáž - solární systémy - tepelná čerpadla. Řemesla, služby, revize - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn.

Konstrukce, výroba: - lehké letouny, letadla

Činnost: - kovoobrábění - broušení - svařování - výroba transportních průmyslových vozíků o nosnosti do 30 tun - opravy strojních zařízení ( převodovky, čerpadla, dopravníky, pece, lisy) - výstavba technologických linek - engineering v oblasti všeobecného strojírenství

Prodej bankovní a trezorové techniky, turniketů, trezorových dveří, trezorových skříní a zámků. Nabídka protipožárních trezorů, archivačních systémů, balisticky odolných pokladen, dotačních boxů, kufrových propustí, přesuvných, otočných a pevných misek.

Společnost SECAR BOHEMIA, a.s. úspěšně funguje od roku 1992 a pod svou vlastní značkou SHERLOG nabízí unikátní technologie maximálního zabezpečení vozidel, strojů, nemovitostí, úniku médií z potrubí, monitoring dopravních prostředků, zásilek, osob, až po zdraví a životní styl. Společnost má bohaté zkušenosti s vývojem high tech softwaru i hardwaru ...

Činnost: - technologie pro zpracování odpadů

obchodní firma - dodávky do strojírenských podniků

Prodej - autobusy INDCAR - náhradní díly pro autobusy a nákladní automobily - cisterny - přívěsy - návěsy Zájezdová autobusová doprava.

Výroba: - komponenty parních turbín - díly do leteckých motorů.

Prodej, instalace a servis klimatizace pro byty, kanceláře, laboratoře, telefonní ústředny, místnosti serverů a zdravotnictví.

VTS Group je předním výrobcem na trhu klimatizačních a vzduchotechnických jednotek. Pečlivě sledujeme trh a rychle reagujeme na jeho změny. To nám umožňuje poskytovat našim klientům ta nejlepší řešení šitá na jejich míru. Klimatická pásma a oblasti pro nás nejsou důležitá. Naše vzduchotechnické jednotky zaručují vzduchový komfort bez ...

KUKA Robot Group je přední světový výrobce průmyslových robotů. Náš sortiment zahrnuje kompletní nabídku robotů a robotických systémů všech typů a velikostí s nosností až 1000 kg a dosahem až 3 900 mm, které je možné využít v nejrůznějších průmyslových odvětvích. Jejich modulární konstrukce umožňuje rychlé a jednoduché přizpůsobení na různorodé ...

Dovoz, prodej knihařské stroje a zařízení pro knihařské zpracování.

Výroba a dodávky kogeneračních jednotek s plynovými motory.

Jsme česká společnost působící na domácím i zahraničním trhu v těchto oblastech: - laboratorní přístroje - ingredience a technologická zařízení - laboratorní diagnostika.

Zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana - kontroly pracovišť - prověrky - školení. Revize - hasící přístroje - hydranty.

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Zakázková výroba kompozitů - Aplikujeme carbon, kevlar karbon, uhlík, sklolaminát, laminát a jiné kompozity. Vyrábíme makety, CNC modely, formy, prototypy, závodní lodě, tuningové doplňky, carbonové díly a tuningové úpravy, karoserie, kapotáž, designový nábytek, stínidla, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelní kulisy, dekorace, rekvizity, ...