Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Naše služby: - opravy lodí, hausbotů a plavidel - instalace lodních motorů a převodovek, systémů navigačních světel - příprava lodí na sezónu, uskladnění lodí. Půjčovna lodí a plavidel.

Prodej: -svářecí technika -příslušenství, náhradní díly, elektrody, dráty, svařovací kabely, konektory, měřidla svaru, separační přípravky, termokřídy -ochranné pomůcky -nářadí a nástroje -brusivo

Zahrady Jihlavec. Služby: - návrhy, realizace a údržba zahrad - kácení, prořezávání stromů - závlahové systémy Prodej: - zahradní technika zn. Gardena

Projekce, dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla na klíč.

Výroba, montáž, servis: - trezory - bezpečnostní schránky - trezory na úschovu zbraní

Návrh, realizace: - fotovoltaické systémy - zabezpečovací systémy - tepelná čerpadla

Služby: - výběr a zajištění dodavatelů staveb nebo dílčích celků staveb - organizace a dohled nad stavebními pracemi v zastoupení investora - kontrola kvality prováděných prací - služby BOZP, PO - výkup a zpracování odpadu

Služby: -zahradnické -lesnické -komunální

VÝROBA: - speciální elektrické pneumatické a mechanické vybavení strojů - jednoúčelové stroje pro automobilový průmysl

Montáž, oprava, tlakové zkoušky: - tlakové nádoby - plynová zařízení Výroba: - potrubí - ocelové konstrukce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - průmyslové armatury.

Dodávka, montáž, servis a velkoobchod: - klimatizace Toshiba, Daikin - tepelná čerpadla - čištičky vzduchu - chladicí zařízení - odvlhčování a vysoušení - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Dovozce prodejního vybavení a pokladních systémů.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Výroba, montáž, oprava, servis: - úpravny vody

Dodávka, montáž, servis, opravy, revize, bazar: -zdvihací technika -jeřáby, kladkostroje -drážky Zajišťuje: -školení ke zdvihací technice -rozbory, výpočty -burzy zdvihací stroje.

Prodej a servis: - elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek - prodej a servis elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek. Zástupce firmy Toshiba pro klimatizační zařízení. Zástupce výrobce čističek vzduchu italskou firmu FAIR.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika zn. Husqvarna

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Poradenství, plánování, projekce: -gastronomické provozy. Dodávka, montáž, servis: -gastronomická zařízení -provozní inventáře. Velkoobchod gastro nerez: -pracovní stoly -sporáky, fritézy, grily -mikrovlnné trouby, salamandry -konvektomaty, kávovary -výčepní zařízení -nářezové stroje, nože -chladící a mrazící stroje, ...

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení