Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - krmné směsi. Nákup, sušení, čištění, skladování, prodej: - rostlinné komodity: - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice, oves, žito - mák, hořčice, hrách. Skladová kapacita ve výši 521 tis. tun. Prodej: - hnojiva - osiva - agrochemikálie - pohonné hmoty - hospodářské ...

Pokládáme lité anhydritové podlahy. Pronájem značkových čerpadel. Pobočky: - Dr. Milady Horákové 420/8, 75124 Přerov II - Předmostí - Pechova 4400/50, 61500 Brno - Židenice - U průseku 1160/2, 10200 Praha - Hostivař.

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Nabídka kompletních služeb v oblasti startovacích, průmyslových a staničních akumulátorů. Servis vysokozdvižných vozíků a nabíjecí techniky.

Činnost: - stavební inženýring - zpracování odborných posudků a studií v oblasti chemického a strojního průmyslu

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.

Maloobchod, prodej: -diagnostická a sterilizační technika.

Zaměřujeme se na: - vzduchotechniku - chlazení - ústřední topení - zdravotní technika - měření a regulace - zařízení odvodu tepla a kouře - solární systémy - tepelná čerpadla.

Nabízíme volnou kapacitu na svařování a obrábění kovů. Práce, kovovýroba, výroba: - ohýbání trubek - ohýbání pásové oceli - svařování kovů MIG, TIG - svařování nerez, hliník - obrábění kovů - CNC soustružení, obrábění - ocelové konstrukce - vjezdové brány - turnikety a závory - ploty a schody - montáž dveřních a vratových ...

Zahradní technika: - zahradní stroje a nářadí - zahradní nábytek - zahradní potřeby - elektro materiál - spojovací materiál - stavební materiál - pracovní oděvy - autobaterie Pobočka Svitavy Bezručova 7 568 02, Svitavy tel.: 774 436 531

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - termografie - stavební dozor

Velkoobchod, maloobchod: -nářadí -nástroje -dílenský nábytek -zvedací a manipulační technika.

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky - skladové regály - baterie AKUMA, ...

Prodej, výroba, servis: - stroje a zařízení na zakázku - ruční řezací technika - ruční řezací stroje - pásové pily - ruční řezačky - nože do všech typů pil. - výroba pokládacích stolů, pásových pil, řezacích strojků, textilních svorek, ručních lisů pro čalouníky a krejčovské provozy - servis všech typů pásových pil a ručních ...

Služby: - mapové podklady, - geodetické práce ve výstavbě, - určení bodů pomocí GPS, - geodetické práce pro katastr nemovitostí. Prodej: - nivelační přístroje a sestavy, - ruční laserové dálkoměry, - nivelační, rotační a potrubní lasery, - ostatní příslušenství.

Montáž,dodávka: -systémy technické automatizace. Projekce,konstrukce,výroba: -polygrafické zařízení -strojní zařízení pro gumárenský, plastikářský průmysl -drobná automatizace na zakázku. Výroba,montáž,projekce: -jednoúčelové stroje na zakázku.

Internetový prodej, e-shop: - gastronomické vybavení kuchyní, kuchyňské techniky, nádobí a veškerých doplňků. - vybavení hotelů, výčepů, barů, restaurací a jídelen.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -gastrozařízení

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl. Rekonstrukce a výroba strojů na přípravu a lisování keramických a cihlářských hmot.