Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Comesa, spol. s.r.o. - dovozce - zdravotnický materiál, nástroje a přístroje pro zdravotnictví z celého světa, vybavení laboratoří. Samostatné dodávky, servis, pro obory: 1.) Intervenční kardiologie, radiologie - Balónky TAA & PTCA, diagnostické katetry, vodící katetry - Kardiologické a periferní stenty, vodící dráty, balónkové ...

Prodej, velkoobchod a maloobchod hasících přístrojů. Hasicí přístroje GLORIA - práškové, vodní, sněhové autopříslušenství vesty, trojúhelníky, lékárničky, pracovní rukavice, hasicí přístroje do aut, varovné blikače do aut, lodí

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Výhradní zastoupení společnosti MARTIN ENGINEERING-USA pro Českou a Slovenskou republiku. Technická řešení, dodávky, montáže a servis systémů pro efektivní a bezproblémovou manipulaci a skladování sypkých hmot v průmyslu: - stěrače pásů pro účinné a šetrné stírání dopravního pásma jednosměrných i reverzních pásových dopravníků včetně ...

Služby: - údržba, oprava komunikací - zimní údržba komunikací Prodej: - posypová sůl - dopravní značky Autoservis. Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -motory Briggs&Stratton -elektrocentrály -benzínové tlakové myčky -benzínová čerpadla -sněhové frézy Murray

Prodej, maloobchod: -televize -audio -video -satelitní technika -chladničky -mrazáky -elektrické a plynové sporáky. Servis: -veškerá elektronika včetně televizí. Montáže a nastavení: -satelitní -klasické antény.

Vývoj a výroba elektroniky pro kontrolu a registraci výdeje nápojů v gastronomii

Prodej, opravy, výkup, pronájem, servis: - vysokozdvižné vozíky boční, čelní, čtyřcestné, paletové, elektrické - náhradní díly, technické prohlídky, G.O., servis u zákazníka. - Transporta, Desta, Combilift, Nissan, Still, Transmanut, Balkancar, Linde

Dodávky vybavení v oblasti informačních technologií -systémy řídící techniky

Prodej, servis, oprava, poradenství: - filtrace vzduchu a plynů - absorbéry oleje - cyklónový separátor - lakovací filtry - mikrofiltry - vysoký tlak - náhrady filtračních elementů - zvlhčovače a chlazení - kompresory - filtry HEPA, ULPA, kapsové, kazetové - přístroje - sorpční materiály - odvlhčovače.

Služby: -firma je světový lídr v oboru výtahů, eskalátorů a pojízdných chodníků -vyrábíme a provádíme montáže,servis i modernizace výtahů všech typů včetně úprav dle požadavků současných norem bez ohledu na původ výroby -poskytujeme i poradenství v oboru.

Dodávka, montáž, modernizace, servis: - výtahy: - osobní, nákladní, lůžkové - eskalátory - pohyblivé schody a chodníky.

Výroba, montáž, servis: - výtahy, eskalátory.

Výroba, montáž, oprava, servis, modernizace: -trakční lanové a hyhraulické výtahy (osobní, nákladní, lůžkové a jídelní) používaných pro nízké, střední a výškové budovy(obytné, průmyslové, obchodní, administrativní a hotely) v provedení standardním či luxusním -pohyblivé schody, eskalátory -pohyblivé chodníky. Výrobní ...

OTIS a.s. Výtahy, eskalátory: -výroba -montáž -modernizace -servis -opravy.

Výroba, projekce, montáž, oprava, servis: -výtahy -pohyblivé schody.

Výroba, montáž, servis: - výtahy - eskalátory - pojízdné chodníky.

Výroba, montáž a servis výtahů, eskalátorů a pojízdných chodníků. Modernizace všech typů výtahů včetně úprav dle požadavků současných norem.

Prodej, servis - výpočetní technika - elektronika - měřící a regulační technika.

Montáž, oprava: - chladící, mrazící boxy - chladící pulty - výrobníky ledu - výčepní zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla

Maloobchod, prodej, e-shop: -lodě -čluny -lodní motory

Oprava, servis: -průmyslové stroje -tiskové stroje -truhlářské stroje

Prodej - nože pro papírenský, polygrafický, kartonáž, potravinářský, masný, gumárenský, automobilový, tabákový průmysl a strojírenství - střižné raznice a matrice - příslušenství náležící k nožům nebo řezání - držáky nožů, dořezové lišty, brusné kotouče pro kontinualní broušení za chodu stroje, kalené výsekové desky k výsekovým automatům.