Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Výroba: -lisované keramické filtry s kruhovými otvory pro slévárenský průmysl

Prodej, montáž: - solární trubicové kolektory

Výroba: -navíjecí technologie -motory -převodovky

Měření podélných nerovností na vozovkách. Výzkum ve strojírenství, stavebnictví a dopravě.

Prodej a servis: -zdravotnická přístrojová technika. Dodávka spotřebních materiálů: -dentální technika -kardiologie -chirurgie -ARO -rehabilitace -ORL -pediatrie -drobné přístroje.

Dodávka, montáž, projekce a opravy veškeré měřící a regulační techniky: -kotelny -výměníkové stanice -přímotopné a elektrické podlahové vytápění -vzduchotechnická zařízení -řídící systémy -elektroinstalace -měření spotřeby tepla. Výroba: -rozváděče NN(nízké napětí). Provozovna-sklad:-ulice Vrchlického ...

Zpracování projektové dokumentace v následujících oblastech: -procesy anorganické a organické výroby chemikálií -maleinanhydridová chemie a biochemie -kyselina L(+) vinná -tankoviště a stáčení rafinérských produktů -procesní jednotky rafinérií -pomocné energetické jednotky rafinérií. Energetika Pneudoprava sypkých látek -dávkování ...

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Požární ochrana: -výroba hasicích přístojů a samočinných hasicích systémů -požární bezpečnost staveb -bezpečnostní systémy.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Velkoobchod, prodej - brusné kotouče - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - svářecí technika - svářecí materiály

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana - školení o BOZP zaměstnanců, vedoucích zaměstnanců a ostatních osob - zpracování návodů, metodických pokynů, podkladů pro činnost, formulářů a zavedení evidence - pomoc při zajišťování povinností v oblasti BOZP - kompletní zajišťování činnosti - vykonávání funkce technika BOZP pro ...

Činnost: - poradenské služby v oblasti úspory energie, využití alternativních zdrojů

Metalografie a materiálografie. Kontrola kvality. Výroba: - laboratorní zařízení pro přípravu vzorků: - rozbrušovací pily - brusky - leštičky - tvrdoměry - laboratorní nábytek.

Elektronické řídicí systémy Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů,

- fotovoltaické panely - fotovoltaické elektrárny - zajištění a podání žádosti o připojení elektrárny u společnosti ČEZ - kompletní sestava FVE elektrárny, kterou budete potřebovat a která bude vyhovovat Vašim požadavkům - instalace FVE na Vaši střechu - revize a potřebné projektové dokumentace - zajistíme podklady potřené pro ...

Služby, dodávka: -catering -gastronomické technologie -závodní stravování -spolupráce s firmou MULTI INVENT.

Velkoobchod, maloobchod: - svářecí technika - brusiva - elektrické ruční nářadí

Využijte možnosti používání výrobků v nejvyšší kvalitě od české firmy s dlouholetou tradicí. Jsme schopni Vám ušít na míru kvalitní ložní povlečení, deky i polštáře, mezi naše zákazníky patří nejen koneční zákazníci, ale také velkoobchody a hotely. Potřeby pro instalatéry: - instalatérská bandáž v metráži nebo v klubcích (možnost ...