Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Autopůjčovna: - osobní automobily - mikrobusy VW Přeprava osobní a nákladní (vozidly do 3, 5t)

Dovoz: - decentrální větrací systém s rekuperací inVENTer Výroba, prodej: - teplovzdušné solární panely AIR-INVENT

Údržba, montáže, opravy, výroba, prodej: -zařízení pro gastronomii -elektrospotřebiče pro domácnost -elektromechanické hračky -elektronické hračky -předměty spotřební elektroniky -elektroinstalace-i drobné opravy -slaboproudé rozvody -domácí telefony -elektronické zabezpečovací systémy -autoalarmy -strukturované kabeláže ...

Projekce, dodávka, montáž: -automatizace technologických celků.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Hledáte odborníka na průmyslové pece? Společnost CHEMITERM-PECE-CZ s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a nabízí tak dlouholeté zkušenosti v oboru. Zabýváme se konstrukcí, projektováním, dodávkou, zkoušením, uváděním do provozu, opravami, repasemi a modernizacemi průmyslových pecí, rozvody topných i technických plynů a ochranných atmosfér. ...

Výroba, projekce, montáž a opravy: -indukční ohřevy (pece pro tavení kovů) Sušárny elektrod Sušárny přídavných materiálů Sušicí pece Pece pro tepelné zpracování kovů Pece pro automobilový průmysl Indukční tavicí pece VF ohřevy Speciální zařízení Elektrické rozváděče

Vybavení pro velkokapacitní prádelny. Nabízíme Vám: - žehliče - vkladače - průmyslové pračky - skladače prádla - tunelový finišer.

Nabídka chladicích jednotek, klimatizací a průmyslových vzduchových clon.

Dodavatel prvotřídních produktů v oblasti ocelových lan, řetězů, vázacích prostředků a příslušenství. Dovoz, velkoobchodní i maloobchodní prodej Květinové dráty - vázací na dřívku, modré žíhané, pozinkované, zelené - lakované.

Návrhy, realizace, montáž, prodej, e-shop: -zabezpečovací systémy -řídící a regulační systémy -inteligentní elektroinstalace

Služby: - síťové prostředí a prostor pro uložení dat - kamerové systémy - komunikace internetem.

Výroba strojírenská: -malosériová výroba dílců vyráběných frézováním, soustružením a broušením -výlisky na výstředníkových lisech do tonáže 100 tun -soustružnické automaty do prům. 50 mm -výrobní kooperace -svařování -vrtání Výroba, montáž, oprava, servis: -strojně technologická zařízení. Obchodně-zprostředkovatelská ...

Výroba, prodej: -postřikovače-samojízdné, návěsné, nesené nástavbové -díly na postřikovače -čerpadla -filtry -armatury. Oprava, rekonstrukce: -starší typy postřikovačů.

Služby - poskytování služeb v oblasti BOZP a PO - vypracování požárně bezpečnostního řešení staveb

Vývoj a výroba jednoúčelových strojů a zařízení.

Prodej, servis a instalace transportního chlazení.

Kalibrace a opravy laboratorních přístrojů.

Čalounické práce Prodej: - molitanů - pěny studené a líné - matrací na míru.

Prodej bio potravin, přírodní kosmetiky a ekologických čisticích prostředků.

Prodej a servis tvářecích nástrojů a strojů TOSKAR. Vytváříme: - lisovací nástroje - ohraňovací lisy - střižné nože - tabulové nůžky.

Vývoj a výroba - elektronické tachografy pro kolejová vozidla včetně programového vybavení pro analýzu zaznamenaných dat - komponenty palubních záznamových systémů pro letouny a vrtulníkyintegrace systémů záznamu dat pro letouny a vrtulníky