Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej: - hasiva - hasicí prášky a pěny - manometry - ruční hasicí přístroje.

Dodavatel zemědělských strojů, zahradní techniky a originálních náhradních dílů.

Značková prodejna: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Velkoobchod. GORENJE: -největší výběr vestavných spotřebičů. Prodej: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazáky -pračky -myčky -sušičky -sporáky. Prodej různých značek: -televizory -videa -mikrovlnné trouby -pračky -a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Prodej, servis, opravy: -zdravotnická technika.

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Prodej chladící a klimatizační techniky.

Pronájem lodí včetně služeb kapitána

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu.

Provádíme, nabízíme služby, opravy a údržba: - vysokozdvižné a manipulační techniky - repase vysokozdvižné techniky - prodej nových vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky - prodej repasovaných vysokozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, baterií a pneumatik -v výměna agregátů -pronájem vysokozdvižných ...

Prodej svítidel a protipožárního zabezpečení.

Výzkum, vývoj, výroba: -kompresory -čerpadla -vývěvy -ventilátory -spalovací motory -turbíny -turbo kompresory -expanzní turbíny -extdery -hnětače a jiné.

Elektronické zabezpečovací systémy. Prodej, dodávka, montáž a servis: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - zabezpečení prostor a předmětů proti vloupání a požáru: -byty, rodinné domy, balkóny, vstupní dveře, obchody, budovy, průmyslové a firemní objekty, areály - drátové i ...

Nabízí: - elektroinstalační práce - centrální vysávání Husky - vjezdové brány - garážová vrata - tepelná čerpadla - chladírenství Nabídka elektroinstalačních prací. Montáže tepelných čerpadel, centrálních vysávání, vjezdových bran a garážových vrat.

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

- T - ZAHRADY Kompletní realizace obytných i okrasných zahrad a projekty zeleně veřejných prostorů. Zahradní architektura. Projekty, realizace, závlahové systémy zahrad.

Řemeslné práce: - elektroinstalace. Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní a protipožární dveře značek BEDEX a SHERLOCK - bezpečnostní mříže. Elektroinstalace: - rozvody silnoproudu i slaboproudu pro byty, rodinné domy a firmy.

Půjčovna, pronájem: - rafty - kanoe - lodě - vodácké vybavení - pádla, pádlo - vesty.

Prodej - zdvihací zařízení Servis - zdvihací zařízení - bagry - elektrické ruční nářadí - vybavení stavenišť - malá stavební mechanizace - hydraulické agregáty - strojírenské agregáry Diamantové řezání - kompresory

Kompletní služby a servis v oblasti elektrotechniky - elektro práce - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - protipožární systémy - sítě, strukturovaná kabeláž

Velkoobchod s gastro zařízením.

E - shop - svářecí technika - elektro nářadí - zahradní technika - zahradní domky Maloobchod a velkoobchod - elektro nářadí - svářecí technika - zahradní technika - zahradní domky

Centrální vysavače Prodej, servis, montáž centrálních vysavačů Smart, Electrolux, Beam, Globovac, SOT-Eko. E-shop pobočka tř. T. Bati 3296, 760 01 Zlín

Montáž - klimatizace, vzduchotechnika Servis - klimatizace, vzduchotechnika