Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, servis, opravy, poradenství v oblasti: - průmyslový pohon - elektropřevodovka - variátor - měnič frekvence (frekvenční).

Výroba: -pohonná, poháněcí technika (převodovky, motory, frekvenční měniče, servoregulátory).

Prodej: -regulátory tlaku plynu Mesura -plynoměry -skříňky pro plyn -manometry -teploměry.

ROS Opočno s.r.o. vyrábí a prodává vysoušecí systémy. Hlavní náplní výroby jsou vysoušeče obuvi a rukavic, sušící skříně, vysoušeče oděvů a lyžařské skříně.

Maloobchod, Velkoobchod, Prodej: - svářecí technika - stroje - nářadí a nástroje - spojovací a upevňovací materiál - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - kování - varná a topná technika - zahradní a lesní technika. Servis: - zahradní technika. Výroba: - dřevěné násady. Pobočky: Trutnov - Polská 186 Červený Kostelec - ...

Výrobce vah a vážících zařízení - výroba vah za zakázku i sériově - výroba dílů z plechu - parapety

Potřebujete jakoukoliv váhu? U nás najdete opravdu všechny druhy vah. Jsme jediný český výrobce komponent vah! TONAVA akciová společnost je následníkem firmy založené v roce 1894. Hlavním oborem činnosti je výroba vah a vážících zařízení, vývoj a konstrukce nových výrobků. Od roku 1993 rozšířila svoji nabídku o kooperační zpracování plechu. ...

Výhradní zastoupení firmy Kremlin-Rexson pro ČR. Kompletní sortiment zařízení pro vytlačování a stříkání: - barev - fasádních barev - laků - lepidel

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení. Oční optika. Prodej: - brýlové čočky, obruby - sluneční brýle - kvalitní obruby pro děti i dospělé. Služby: - zhotovení brýlí na lékařský předpis - zhotovení brýlí bez lékařského předpisu - sluneční brýle s ověřeným UV filtrem - poradenství při výběru brýlí pomoci počítače a ...

Zakázková textilní výroba: - firemní nebo teamové oděvy - reklamní textil - dámské, pánské trička a legíny. Práce: - strojové vyšívání - sítotisk. Maloobchod, prodej, poradenství: - hardware, software v oboru textilní výroby.

Výstavba, rekonstrukce, oprava, servis: - plynojemy, BIOPLYNOVÉ stanice, čistírny - čističky odpadních vod ČOV - pro zemědělskou výrobu, družstva. Plyn - montáž, oprava, revize- Svářečské práce, svařování: Vodoinstalace, topenářství.

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

Předváděcí fotostudio vybavené ateliérovou technikou FOMEI vč. návrhů TV, video a fotoateliérů dle Vašich požadavků a konzultace s odborným prodejcem. Velký výběr fotopozadí je skladem. Nabízíme široký sortiment fotopříslušenství a dalekohledů FOMEI. Autorizovaný distributor firmy FOMEI -foto-kino -filmy -dalekohledy -alba, clipy ...

Opravy a prodej: - čerpadla a domácí vodárny - SIGMA, NOCCHI, CALPEDA, EBARA, HCP - WQ, ČT Brno, PCH Lutín, MARINA, WALRUS - GRUNDFOS, ZENIT, ESPA.

Výzkum, vývoj, výroba, dodávky, montáže, servis záruční i pozáruční-měřících přístrojů pro stavebnictví: Elektronické systémy měření zhutnění: Kompaktometry: -systém ECM-Vibro a nový ECM-Plus- měření zhutnění během zhutňování, vyhodnocení dosažení požadovaného nebo limitního stupně zhutnění, únosnosti možnost doplnění o ...

E-shop s vybavením pro pro motokros, enduro, silniční motocykly a mtb cyklistiku Import, velkoobchod, prodej, montáž, servis, e-shop, maloobchod: - zabezpečovací systémy GT ALARM pro domy, firmy, byty, auta - alarmy - satelitní, bytové, autoalarmy, motoalarmy..

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Výroba, vývoj, prodej, leasing: -dřevoobráběcí stroje: -CNC frézky -kotoučová pila (kotoučové pily) s předřezem -formátovací pily s předřezem -truhlářská frézka (truhlářské frézky) -srovnávací a tloušťkovací fréza s odklápěcími stoly -čtyřstranné srovnávací frézky (čtyřstranka) -vertikální pásová pila -olepovačky -soustruhy na ...

Výroba, prodej: - hydraulické hadice - nízkotlaké hadice na paliva, vzduch, vodu - šroubení - rychlospojky - průmyslové hadice - hydraulické trubky a držáky. - prodej dílů váců : roury, chromované tyče válců, oka písty hlavy, atd - opravy hydraulických válců - prodej těsniva válců

Výroba zařízení na výrobu razítek. Prodej termografických fólií a pudrů.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Výroba - jednoúčelové stroje a zařízení - náhradní díly - chladící zařízení Projekce - strojírenství Montáž - chladící zařízení.

Nabízím široký sortiment průmyslové aplikace: - řetězy - řemeny - těsnění - segerovky - ložiska - gufera - silentbloky - manžety - o- kroužky - tkaninové kompenzátory - řetězová kola - řemenice.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování ...