Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Dodávka, služby: - nedestruktivního zkoušení materiálu. Diagnostika energetických zařízení.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Služby: - výstavba, rekonstrukce inženýrské sítě, plynové a vodovodní přípojky - průmyslové a domovní vodovody - rozvody zdravotechniky, vzduchotechniky, odsávacích a odvzdušňovacích systémů - revize Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské

Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Prodej a servis (oprava): -šicí stroje všech značek -pletací stroje MODA, SIMAC a DOPLETA -prodej šicích strojů a overclocků BROTHER, JANOME, ZETINA a TOYOTA -záruční i pozáruční servis -prodej náhradních dílu a příslušenství.

Clima je prodejcem produktů vzduchotechniky značek: Kvs -Klimatechnik, Batklima, Hyundai, Polenz, Dantherm, Ciat a Iv Produkt. Hlavní obory činnosti: projektová činnost.

Konstrukce a dodávky zakázkového strojního zařízení, jednotlivých strojů a kompletních linek: Dopravní zařízení sypkých hmot: -elevátory -pásové, trubkové a šnekové dopravníky. Mechanizační a manipulační zařízení: -manipulační překladače -zakladače a vykladače cihlářských a betonářských výrobků -dopravní tratě. Speciální stroje na výrobu ...

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

Dodavatel in-vitro diagnostiky a laboratorních přístrojů.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -převíjení do 24 hodin -transformátory, nabíječky akumulátorů -elektrohydraulické motory ELHY -sekačky -elektrické ruční nářadí NAREX, EINHELL: -vrtačky, brusky, závitořezy, elektrická kladiva, elektrické pilky -čerpadla SIGMA LUTÍN -tlumivky -elektroválce. ...

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -obuvnických strojů + náhradní díly -přesné dílce. Obrábění kovů. Generální opravy: -obuvnické stroje INTERNATIONAL. Servis, školení: -v oblasti obuvnické výroby, kovoobrábění.

BOZP a PO - Zavádění systémů řízení BOZP dle specifikace OHSAS, nabídka lektorské činnosti v poskytování první pomoci. Poskytování komplexsních služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti požární ochrany. Pomoc při zavádě ní systému řízení BOZP dle normy OHSAS (18001).

Servis a opravy malé zemědělské mechanizace: -Tera Vari -zahradní technika -náhradní díly.

Internetovým obchod: - profesionální gastronomické vybavení.

Prodej chemkálií a chemických přípravků na míru. Laboratorní vybavení od HPLC vialky, přes stříkačkové filtry až po speciální typy silikagelů.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na celém území ČR. Profesionální školení zaměstnanců online přes internet, kompletní zpracování dokumentace BOZP a PO vč. auditů všech provozoven. Přehledná práva agendy BOZP nejen v tištěné podobě, ale také online díky unikátnímu BOZP-SYSTEMU. Dále služby zodpovědných ...

Výroba - lodě laminát Výroba - laminátové výrobky bazény, skluzavky, lodě Prodej - laminátové výrobky (bazény, skluzavky. lodě) Výroba - bazény (laminát) Výroba - skluzavky (laminát)

Služby pro výrobce i provozovatele: - v oboru obráběcích strojů. Služby zejména pro uživatele a dodavatele: - v oboru souřadnicové měřicí techniky. Služby: - měření, měřicí metody a analýzy v oblasti obráběcích strojů: - rozbory tuhosti na obráběcích strojích - geometrická přesnost obráběcích strojů - měření na souřadnicových ...

Elektroinstalace Dodávka - podlahové vytápění EKOHEAT - podlahová topení DEVI a RAYCHEM Dodávka - anhydritové lité podlahy

Prodej - pokladní systémy LUPA - registrační pokladny SHARP Servis - registrační pokladny SHARP

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - elektrické nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - nářadí pro kutily, profesionální nářadí - zahradní technika - mikronářadí.