Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hostinská činnost: - pivnice, hospoda: - pivo Velkopopovický kozel - pochutiny k pivu - sýry, topinky. Služby: - zapůjčení, pronájem chladícího zařízení, chlazení piva. Připojení k internetu prostřednictvím wi-fi zdarma.

Montáže - tepelná čerpadla Montáže - klimatizace Montáže - vzduchotechnika

Přívěsy, návěsy, nástavby. Výroba, prodej, konstrukce, projekty, poradenství: - přepravní technika - náhradní díly přívěsů, návěsů a nástaveb. Zastoupení AL-KO, KNOTT, AGADOS.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Servis a prodej - mikroskopy Prodej, servis - optické přístroje

Prodej a servis - lodě - lodní motory - příslušenství Prodej a servis - větrné elektrárny

Značková čerpací technika pro domácnost a zahradu: -domácí vodárny -čerpadla odstředivá -drenážní -kalová -tlaková ponorná -oběhová -s benzínovým pohonem -fontánová -filtrace do jezírek i bazénů.

Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Prodej - dřevozpracující technologie Dodávka - pilové kotouče

Výroba, montáže: - ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce - montované haly - opláštění průmyslových objektů. Zateplení, zateplování: - průmyslové haly. Rektifikace jeřábových drah.

Prodej, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémů -systémů kontroly vstupu a docházky -elektrické protipožární signalizace a kamerových systémů.

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.

Servis: - rotační, turbomolekulární a ostatní vývěvy Pfeiffer Vacuum - naprašovací a napařovací zařízení Balzers, Pfeiffer Vacuum, UNAXIS aj. - vakuové ventily atd. Prodej: - celý sortiment vakuových zařízení firem Pfeiffer Vacuum, VAT a HSR

Prodej - náhradní díly na traktory ZETOR, na rotační a žací stroje AGROSTROJ PELHŘIMOV RUR - 5, RMA, - 8, RUR - 10. Servis - traktory ZETOR.

Vývoj, výroba zařízení pro těžbu ropy a plynu.

Prodej - zahradní technika sekačky, traktory, plotostřihy, křovinořezy Servis - zahradní technika sekačky, traktory, plotostřihy, křovinořezy

Tachografy: - prodej - montáž servis - spotřební materiál pro tachografy - zálohování dat z tachografů - pravidelné ověřování tachografů

Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Výroba: -speciální materiály, komponenty a systémy v průmyslových odvětvích. Vyrábíme pro průmysl farmaceutický, automobilový, domácí spotřebiče, solární energii. Na trhu máme zaspouní ve všech zemích světa.

Prodej, servis a montáž: - měřicí technika zejména pro strojírenství

Pronájem: - pracovní plošiny - stavební stroje.

Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů Služby : - regulace - indikace - měření - rozúčtování nákladů na vytápění - rozúčtování nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu - optimalizace topných systémů - zhodnocení stávajícího stavu - zhodnocení stavu armatur, - zhodnocení stavu topných těles - hodnocení stavů rozvodů rozvodů ...

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

Společnost P-LAB působí na tuzemském trhu jako distributor laboratorního vybavení již od roku 1991. Svou činnost zaměřuje zejména na dodávky potřeb pro laboratoř, tzn. spotřebního materiálu (laboratorního skla, plastiku a pomůcek), zařízení a pomůcek pro dávkování a filtraci, ochranných pomůcek, drobných laboratorních přístrojů, chemikálií a ...