Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Specialista na čištění a údržbu VZT a odtahů (hotely, průmysl, lodě). Využívání moderních technologií (např. suchý led)."

Prodej, výroba - šnekové lisy olejnin.

Prodej nových kovoobráběcích strojů. Nákup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Pronájem - elektrocentrály - v lokalitě Brno a okolípůjčovna - rozvaděče - prodlužovací kabeláž - osvětlení - pro zahradní akce, párty, stavebnictví - při výpadku proudu.

Služby: -dodávky náhradních dílů -outsourcing nákup -excentrické lisy -CNC soustruhy INDEX -brusky JUNG.

Vypracování návrhu, realizace a výsadba, sekání, kosení: -zahrada, zahrady -firemní areály -veřejná zeleň -trávníky, trávníků Dodávka výsadbový materiál. Pokládka trávníkové koberce, trávní koberec. Údržba zeleně, tvarování okrasné stromy a keře. Realizace automatické, manuální závlahové systémy od firmy Hunter pro: -soukromé ...

Prodej: - káva - nápojové automaty - kávovary.

Realizace - solární elektrárny Realizace - větrné elektrárny E-shop - elektrárny na klíč

Provádíme: elektroinstalace bytů a rodinných domů elektroinstalace rekreačních objektů elektroinstalace komerčních objektů elektroinstalace průmyslových hal hromosvody veřejné osvětlení zabezpečovací systémy pozáruční opravy obráběcích strojů, přímotopů, akumulačních kamen a bojlerů

Služby: -vybavení gastronomických provozů. Půjčovna: -inventáře.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - realizace internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace pro vyhledávače - registrace v internetových katalozích, na sociální sítě - tištěná reklama, DTP tiskové studio: - katalogy, prospekty, kalendáře, vizitky, obálky, hlavičkový papír - grafické návrhy firemního loga. Sklad ...

Časoměrná a regulační technika. Dodávka - časovače - programovatelné a elektronické spínací hodiny - časové spínače.

Firma se zabývá výrobou, prodejem, servisem a kontrolami detektorů plynu.

Elektronické zabezpečení objektů. - výstražné majáky - sirény - dopravní značení.

Docházkové a přístupové systémy, kliky na otisk prstu, disková pole, speciální tiskárny. Specializované činnosti v oblasti: -datová uložiště -disková pole -docházkové systémy -přístupové systémy -profesionální tiskárny -systémy čarových kódů -distribuce dalších výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dovoz: -elektronické součástky -měřicí přístroje -nářadí -audio, video příslušenství.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektronika, součástky - měřící přístroje - elektroinstalační materiál - příslušenství audio/video.

Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál - vakuová technika elektrická vakuová průchodka.

Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Prodej, opravy - zesilovače, snímače průtoku - měřidla.