Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej: - manipulační technika - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky.

Regionální autorizované zastoupení FRONIUS. Prodej, servis: - svářecí stroje.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: -systémy označování, automatická identifikace zboží -průmyslové tiskárny: -termo tiskárny, termotransferové tiskárny -software pro tiskárny -tiskové hlavice a příslušenství pro tiskárny CITIZEN CLP -příslušenství: -vnější navíječe, aplikační kleště -tiskárny etiket ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Velkoobchod, prodej: - přístroje pro elektroléčbu - pulzní magnetoterapii.

Výroba, prodej, e.shop: - palubky, podlahovky - plotovky - hoblovaná prkna, latě a hranoly - stavební latě a prkna - spojovací materiál - stavební spojovací kování - nábytkové kování - nátěrové hmoty - nářadí - nástroje.

Montáže, instalace, opravy, servis: - chladicích systémů, chladící systémy, chladírny: - chladící boxy, pulty.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Pobočka: Skopalíkova 2354/47A, 76701 Kroměříž Tel.: 573332302.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Technicko-organizační činnosti v oblasti požární ochrany. Zpracování kompletní dokumentace. Servis a prodej hasicí techniky. Revize požárních hydrantů a hasicích přístrojů. Poradenská činnost v oblasti PO a vše okolo BOZP. Provádění školení v oblasti požární ochrany.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - rybářské potřeby - rybářské háčky - krmiva - vnadidla - krmítka - lehátka, sedačky - navijáky - nástrahy - pouzdra na pruty - splávky, chem.světla - síťovina - čihátka. Eshop pro konečné zákazníky - www.rybarskyobchod.com. Eshop pro obchodníky s rybářskými ...

Prodej: - materiálu SHERA - nové přístroje i bazar použitých přístrojů a materiálů pro zubní laboratoře.

Připravili jsme pro Vás nabídku zajištění služeb: bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP), požární ochrana (PO), školení BOZP (prezenční, e-learningová), pracovnělékařské služby a podniková ekologie. Dále za Vás sledujeme všechny zákonné lhůty (lékařské prohlídky, školení, revize apod.).

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění, obrábění kovů: - frézování - soustružení. Svařování, svářečské práce. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - stroje, strojní celky - automobily. Výroba, montáže: - dopravní systémy.

Výroba: -elektromechanické komponenty pro kolejová, elektrická vozidla -spínací a řídící prvky -pantografy.

Údržba, opravy a plnění - hasící přístoje

Dodávka - plynovody Montáž - solární kolektory Montáž - tepelná čerpadla Stavby, rekonstrukce a modernizace - ústřední vytápění Montáž - podlahové vytápění systém REHAU Dopravní a pozemní stavitelství Čištění odpadů, dešťových svodů a podlahových i dvorních vpustí Vodoinstalatérské práce ...

Výroba elektromotory, generátory, transformátory.

Prodej a servis - analyzátory - měření a regulace autorizované měření emisí Servis - plynové hořáky Prodej - plynové hořáky

Oficiální dovozce a distributor kávy, kapslí a automatů Lavazza. Prodáváme kávovary Jura, La Pavoni a kapsle Lavazza blue a Lavazza espresso point včetně servisu po ČR. Provozujeme e-shop s kávou, kávovary a nápojové směsi.