Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, maloobchod: - filtry, náhradní díly pro osobní a nákladní automobily, autobusy a stavební stroje.

Systémy klíčů Bezpečnostní kování dveří - - zámečnictvíotevírání trezorů, zámků - bezpečnostní kování dveří

-stavba strojů s mechanickým pohonem - větrné a vodní turbiny -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární systémy - výrhadní zastoupení VIESSMANN Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - výrhadní zastoupení VIESSMANN Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Montáž - solární systémy JUNKERS Topenářské práce Vodoinstalační práce

Realizace: - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla. Dodávka, montáže, oprava, pozáruční servis: - rekuperace, rekuperační jednotky - integrované zásobníky tepla IZT, podlahové vytápění - solanková zařízení - elektrokotle Protherm, Dakon - klimatizace, tepelná čerpadla.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - profesionální vybavení pro gastro provozy - restaurace, hotely, pizzerie, kavárny, jídelny: - komplexní nabídka veškerých produktů nezbytných pro přípravu, servírování a skladování potravin. Sortiment: - sklo, porcelán, keramika - sortiment pro přípravu a servírování mícháných napojů - ...

Návrh, montáž, servis - zabezpečovací, indentifikační a kamerové systémy detektory, sirény, docházky Návrh, montáž, servis - požární systémy hlásiče, nasávací jednotky Slaboproudé instalace Servis, montáž - komunikační systémy (ústředny, domovní telefony, ...)

Nákladní doprava. Vývoj a výroba. - jednoúčelové stroje pro automobilový, textilní a elektrotechnický průmysl Kovovýroba: - zámečnické práce

Internetový obchod - zdravotnická technika magnetoterapie, lymfatické drenáže, sterilizace, fyzioterapie

Montáž - elektrické ovládání oken aut Montáž - handsfee sady - autoalarmy - zámky řazení - centrální zamykání - parkovací systémy

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Prodej: - přípravky na odstranění graffiti, žvýkaček, nálepek. Služby: - odstraňování graffiti - zabezpečování ploch před vylepováním plakátů, letáků, ežádoucí reklamy - odstraňování žvýkaček aj.lepidel.

JK solar Provádíme: -instalace tepelných čerpadel IVT - instalace klimatizací Mitsubishi -instalace solárních panelů na dohřev TUV, TV a bazén

Chcete se cítit v bezpečí a vědět, že v bezpečí je Váš dům i Vaše auto? Nebo chcete spát s jistotou, že náš alarm Nanny střeží dech Vašeho děťátka? Můžete si u nás pořídit, kterýkoliv alarm. Zvolte si řešení, které nejlépe uspokojí Vaše potřeby. Zabýváme se vývojem a výrobou elektronických domovních systémů integrujících zabezpečení objektu, ...

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Dodávka, prodej: - gastronomické technologie - profesionální gastronomické vybavení CONVOTHERM, WINTERHALTER.

Servis - jeřáby Průmyslové elektroinstalace

Prodej, montáž, servis, půjčovna: - kompresory.

Velkoobchod: -pokladní systémy -snímače čárového kódu -účtenkové tiskárny BIXOLON -registrační pokladny DATECS -snímače čárového kódu ZEBEX -POS* systémy DIY-POS. .