Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Projekční činnost v oblasti klimatizační techniky.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, - solární zařízení.

Dodávky a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení..

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Výroba: -kmenové pily -stroje a zařízení pro dřevozpacující průmysl -pilové pásy -dopravníky -brusky -pilařský provoz -pořez kulatiny.

Elektrorevize. Služby: - ozvučení kulturních akcí. Prodej, instalace a servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - fotografická technika.

Prodej - vysavače na suché sání - vysavače na suché a mokré sání - vysavače průmyslové na suché a mokré sání jednofázové - vysavače průmyslové na suché sání jednofázové - jednokotoučové mycí stroje - mycí stroje.

Prodej, dodávka, montáž zařízení pro restaurace a velkokuchyně: -sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodní lázně -expediční výdejní pulty -grily otočné, roštové, plynové, elektro -smažící pánve plynové, elektrické -varné kuchyně -gastro nádoby, gastronádoby -šlehače, hnětače -kutry, mlýnky na maso -řezačky zeleniny ...

Pronájem, půjčovna, oprava, výroba: - kulečníky, šipky, jukeboxy a jiné zábavní přístroje. Pronájem, půjčovna: - zmrzlinové stroje.

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Výroba - měřící přístroje pro letadlové motory otáčkoměry, teploměry, tlakoměry, palivoměry.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce - jednoduché i složité svařence: - svařování oceli, nerezi a hliníku. Zakázková strojírenská výroba, kovovýroba: - stroje a jejich části - základové rámy, konstrukce - stojany, stoly, mříže, brány, filtrační skříně - opláštění. Výroba z nerezu: - potravinářské stroje, zásobníky - ...

Výroba: - Ozubení vnitřní, šikmé a přímé - Ozubení vnější - Kuželová kola - Ozubené hřebeny, šneky a šneková kola - Drážkování rovnoboké a evolventní - Řetězová kola Prodej a servis: - Manipulační a skladovací techniky (regály) - Nízkozdvižné i vysokozdvižné paletové vozíky (náhradní díly) - Záruční i pozáruční servis paletových ...

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Prodej, montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.

Výroba: - speciální zdvihací zařízení, těžká zdvihací technika: - zařízení pro těžké zdvihy - zařízení pro pokládání potrubí - uvazovací systémy. - součásti větších celků.

Dovozce, importer: - produkty italské firmy Asturo Originali Maves SpA - AOM SpA pro ČR a SR. Prodej, záruční opravy, servis: - stříkací technika, vybavení pro stříkání: - bezvzduchové elektrické dvojmembránové pumpy - bezvzduchové pístové pumpy a pístové pumpy s přídavným vzduchem - nízkotlaké dvojmembránové pumpy ...

Sortiment: - potrubí PEX a PEX/AL/PEX - Fitinky, ventily, přípojky - svěrné šroubení - Press fitinky - sestavy rozdělovačů a jejich komponenty, skříňky - solarní systém - montážní nářadí, podlahové desky - regulace podlahového topení - tepelné izolace podlahového topení folie, dilatační pás - drobný instalační ...

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

Výroba, montáž a oprava: - odsávací a filtrační zařízení

Bazar - skútry Prodej - náhradní díly Prodej - čtyřkolky Prodej - pneumatiky Servis - skútry Pneuservis Půjčovna - motorové čluny

Měření komunálního hluku a hluku z dopravy.