Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Společnost SaK TECHNOLOGY s.r.o. se zabývá návrhem, výrobou a distribucí kompaktních sestavních vzduchotechnických jednotek.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel a přístrojů. V nabídce máme bohatý sortiment zboží pro profesionální použití i pro kutily. Naše prodejny najdete v Proboštově u Teplic, v Praze a také ve Zlíně, dále provozujeme internetový obchod. Působíme jako jedna z největších obchodních firem v Evropě a zajišťujeme výhradní ...

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů. Mobilními autojeřáby zajišťujeme výškové jeřábnické práce, montáž a demontáži konstrukčních celků, betonování nosníků, manipulaci s pilíři a jinými těžkými nebo objemnými celky apod.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Zemědělská činnost - bazar se zemědělskou technikou

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

AZ LASER Systems s.r.o. se zaměřuje na montáž, demontáž, stěhování a repase laserových strojů TRUMPF.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.

Projekce, výroba, instalace, servis, oprava: -centrální mazání (ztrátové) -centrální mazací systémy -mazací technika -hydraulika -systémy olejového oběhového mazání -systém mazání postřikem -mazací systémy olej-vzduch -pojízdné a přenosné mazací přístroje -mazací stanice olejové. Stavba: -hydraulické agregáty -hydraulické ...

Výroba, prodej: -stroje pro stavební klempíře, klempířské stroje: -obrubovací stroje -návalkové stroje -tažné, krátící zařízení -ohýbačky -zakružovačky -signovačky -odvíjecí stroje -falcovačka.

Montáž, servis, opravy: -chladírny, mrazírny -chladící vitríny, boxy -výčepní stolice -klimatizace. Servis: -domácí chladící zařízení chladničky, ledničky, mrazničky značek GORENJE, ZANUSSI, ARDO, TOMSON-CALEX, ELEKTROLUX, AEG, PERFEKT, LIEBHERR, ARISTON, INDESIT.

Výroba ložisek a kladek pro automobilový a strojírenský průmysl. Portfolio ložisek: - jehličková - válečková - axiální.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

Prodej, instalace, servis klimatizačních zařízení: - kancelářské klimatizace - klimatizace do bytu, domu. Údržba – čištění a dezinfekei vnitřních i venkovních jednotek. Instalatérství a topenářství. Dokončovací zednické či malířské práce.

Služby: -v oblasti požární ochrany a zpracování pořárně bezpečnostních řešení.

Maloobchodní prodej, železářství: -ROJEK-dřevoobráběcí stroje -elektrické ruční nářadí a příslušenství BOSCH, MAKITA, METABO, DEWALT, ELU, NAREX, PROTOOL, WAGNER, STEINEL, BEA, FEIN, ELEKTRA BECKUM, SKIL -vysokotlaké čističe WAP ALTO -motorové pily -sekačky -křovinořezy HUSQVARNA -svářečky, invertory -kompresory AIRCRAFT, ELEKTRA, ...

Služby: -realizace automatických závlah rodinných domů, firem.

Prodej, dodávka a servis lakovacích kabin, boxů. - lakovací kabiny na mokré nátěrové hmoty - lakovací boxy, lakovací stěny, průmyslové lakovny - zastoupení firmy SAICO ZERO, ZHIGER.