Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Hledáte spolehlivého partnera pro fotovoltaiku a udržitelnou energetiku? Chcete snížit své náklady na elektřinu a zároveň přispět k ochraně životního prostředí? Pak je pro vás správnou volbou firma Glomontu s.r.o.! Glomontu s.r.o. je firma se sídlem v Mukařově, která se zabývá stavbou fotovoltaických systémů na klíč, včetně baterií, dobíjecích ...

ELMONT HRABAL s.r.o. je společnost, která se zabývá elektroinstalacemi v průmyslových i domovních objektech. Firma byla založena v roce 2020 a je nástupcem firmy Stanislav Hrabal založené roku 1995. Firma sídlí v Chropyni v okrese Kroměříž a působí v celém Zlínském kraji i okolí. Firma nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektroinstalací, ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladničky -chladící boxy -mrazničky -ledničky -pračky -sušičky -audio-video -tv -videa -hi-fi -CD přehrávače

SOLARINVEST - GREEN ENERGY, s.r.o. je společnost, která vám nabízí kompletní řešení na klíč pro instalaci a provoz fotovoltaických elektráren. Ať už jste domácnost nebo firma, my vám zajistíme vše od návrhu, administrativy, povolení, dotací, až po profesionální montáž a servis. Používáme prémiové technologie a zajišťujeme bezpečnostní prvky pro ...

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám zajistí montáž fotovoltaických elektráren, klimatizací nebo tepelných čerpadel, pak je GREEN POWER SYSTEMS s.r.o. tou pravou volbou pro vás. GREEN POWER SYSTEMS s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá instalací a servisem těchto zařízení již od svého založení. Nabízí vám osobní a lidský ...

Automat-Ing s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci a robotizaci a na vývoj a výrobu strojních zařízení.

Výroba: - pomocných materiály pro slévárenský a metalurgický průmysl.

Společnost MEA systems, s.r.o. je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků. V naše sortimentu naleznete automatické měřící stanice, automatické linky a manipulační zařízení, měřidla pro kontrolu svítilen, dílenská měřidla a přípravky, kontrolní přípravky tvaru, ...

Společnost PORADENSTVI-PO-BOZP, s.r.o. zajišťuje v Ostravě komplexní služby v oblasti BOZP a PO.

Služby - poradenství a služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení osob - zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO

Obrábění kovů, plastů a nástrojářská výroba. Soustružení, frézování, vrtání a vyvrtáváni, broušení na kulato, na plocho, tepelné zpracování dílů. Výroba: -střiýné nástroje a náhradní díly -nástroje pro obrábění kovu, dřeva -náhradní díly pro různé oblasti průmyslu.

Montáž - zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - satelitní technika SAT E-shop - systémy (zabezpečovací, protipožární, kamerové, ...) - domácí telefony - satelitní technika - výpočetní technika - elektroinstalační materiál - nářadí - měřící přístroje - bezdrátové detektory - zabezpečovací technika PARADOX.

Servis - chladící zařízení - klimatizace.

Firma BAUSERVIS CZ s.r.o. se specializuje na prodej, pronájem, poradenství, servis strojů pro: -míchání, dopravu a aplikaci zdících malt, omítek, betonových potěrů a samonivelačních betonů -výrobu teplého vzduchu a odstraňování vlhkosti -prodej suchých maltových a omítkových směsí -prodej příslušenství pro omítání a betonování -prodej ...

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení autoservisů - zvedák - vyvažovačka - zouvačka - geometrie - testovací linky - vysavače Ghibli - plničky klimatizací - ostatní vybavení - PNEU SETY - karbonové folie - čistící technika - modulové hliníkové lešení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení.

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Prodej, distribuce, dodávka pece a sušárny pro průmysl a laboratoře. Příprava a realizace projektů dle potřeb zákazníka. Termomechanika pro profesionální aplikace. Nejširší sortiment výrobků na světě.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Výroba: -zařízení pro uchycení a ukotvení motoru (pro autoservisy).

Půjčovna: - nářadí - stavební a zahradní technika