Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Opravy - ledničky - chladničky - mrazáky Montáž - klimatizační technika

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - svítidla Elektromontáže Prodej - klimatizace Prodej - vzduchotechnika

Opravy - automobily Opravy - zemědělské stroje

Prodej a servis - svářecí technika FRONIUS Řezání ABICOR BINZEL Prodej - vzduchotechnika SCHNEIDER Servis - vzduchotechnika SCHNEIDER

Nabízíme: - práce autojeřábem 8-28t - zapůjčení včetně obsluhy 8-35t.

Bazar - stavební a zemědělské stroje Prodej - stavební stroje Zemní práce Prodej - zemědělské stroje

Údržba zahrad Servis - zahradní technika

Výcvik letecké akrobacie Prodej a opravy - letadla

Ekonomická činnost Vedení - účetnictví Půjčovna - malá mechanizace Prodej - hutní materiál

Návrh a instalace - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Návrh a instalace - elektronické požární systémy Návrhy a montáž - LED osvětlení Zajištění - elektroinstalační práce Montáž - detektory plynu

Kotelny Plynoinstalační práce Ústřední vytápění Stavba - komunikace (chodníky) Kompletní stavební činnost Kanalizace Vodoinstalační práce - rozvody vody venkovní, vnitřní

Český výrobce a prodejce - automatizace Prodej - laboratorní technika Výroba - laboratorní technika Český výrobce a prodejce - zkušební technikavýroba a prodej - speciální zkušební stroje a automaty řešené na míru dle zákazníka - univerzální elektromechanické a hydraulické zkušební stroje, tvrdoměry, charpyho kladiva

Realizace - vzduchotechnická zařízení a komponenty Výroba - vzduchotechnická zařízení a komponenty

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -zahradní a farmářská technika -ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv.

Prodej: - fotoaparáty - příslušenství. Služby: - zhotovení digitálních fotografií ze všech typů médií - zhotovení klasických fotografií z negativů či diapozitivů - průkazové fotografie na počkání.

Prodej: - čistící a úklidová technika pro domácnosti, firmy a podnikatele (vysavače, čističe vzduchu, kuchyňské roboty, Mop sada, čistící prostředky, přírodní esence do vysavačů, žehliček).

Výroba: - potrubní jednotky - vzduchotechnické jednotky - klimatizační jednotky. Řídicí systémy pro vzduchotechniku.

Prodej - váhy - vážící systémy Servis, opravy - váhy - vážící systémy

Prodej - vybavení gastronomických provozoven - papírové prostírání - papírové kapsy - obálky na příbory - ubrousky - POCHETTE - kapsičky na příbory elegantní, časově úsporné a hygienické Prodej - POCHETTE - kapsičky na příbory elegantní, časově úsporné a hygienické Prodej - nábytek (stoly, židle, ...

Prodej - hygienické utěrky Dodávka - průmyslové utěrky a papíry Prodej - průmyslové textilie Prodej - filtrační materiály

Zhotovení - barevné fotografie Zhotovení - černobílé fotografie Prodej - fotomateriál

Nabízíme: - opravy, frézování, vložkování, stavba a revize komínů - měření emisí dle zákona č. 86/2002 Sb. - revize hasicích přístrojů a hydrantových systémů - prodej bezpečnostní tabulek, hasicích přístrojů a hydrantů.

Výroba a prodej: - tvářecí stroje a zařízení pro tlakovélití neželezných kovů - vstřikovací lisy na plastové hmoty - speciální hydraulické lisy. - hydraulické lisy pro keramický průmysl.