Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Ondřej Závada se zaměřuje na prodej a montáže klimatizací, tepelných čerpadel a čističek vzduchu.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Projekce, práce, montáž, instalace, oprava, servis: -topení, plyn -plynoinstalace -solární kolektory -tepelné čerpadla -otopné panely -podlahové topení -vytápění průmyslových hal -rekonstrukce, výstavba kotelen. Řemeslnické práce: -topenářské -plynoinstalační.

Podlahové a radiátorové topení, solární systémy, zalití podlahy anhydritem, tepelné čerpadla a kotelny.

Výhradní zastoupení značky Vaillant v ČR (přední evropský výrobce tepelné techniky). Sortiment – tepelná technika: - plynové kotle-závěsné, stacionární, kondenzační - zásobníkové ohřívače vody (bojlery) - přímotopné, nepřímotopné - průtokové ohřívače - solární technika - regulační technika.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Příprava projektů, realizace, prodej, výroba: - tepelná čerpadla.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Šroubové kompresory. Pístové kompresory. Sušičky vzduchu. Filtrace. Zpracování kondenzátu. Měření spotřeby stlačeného vzduchu. Dálkový přenos dat. Využití odpadního tepla. Pobočka: ALMiG KOMPRESORY s.r.o. Školní 71 Mstišov 417 03 Servisní zastoupení: Severní Morava: Mont Karviná a.s. Jižní Čechy: J.Č. Aquatest s.r.o - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Zaměřujeme se na tepelná čerpadla a jejich aplikace do různých zařízení.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Vytápění, klimatizace. Dodáváme kompletní sortiment tepelných čerpadel v široké výkonové řadě.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.