Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
Činnost, montáž - lité podlahy - podlahové topení - tepelná čerpadla.

Oprava, servis: - elektromotory - el. zařízení alternátorů - startéry - cívky - čerpadla

Maloobchod, prodej, opravy: -vodárny -horizontální čerpadla -ponorná čerpadla tlaková a kalová -teplovodní čerpadla -tlakové nádoby -hadice.

Společnost AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku automobilových komponentů a motorových dílů. Působíme jako dodavatel pro evropské i japonské výrobce automobilů, naše nabídka výrobků je široká, distribuujeme např. kryty rozvodových řetězů (řemenů), kryty hlav válců, klikové skříně, olejové pánve, olejová a vodní ...

Služby: - opravy a převíjení elektromotorů - navíjení cívek - opravy čerpadel

Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel. Švédská tepelná čerpadla IVT Varianty tepelných čerpadel: Tepelné čerpadlo země / voda - plocha Tepelné čerpadlo voda / voda Tepelné čerpadlo vzduch / vzduch Tepelné čerpadlo vzduch / voda Solární systémy Systémy vytápění Projekce: Návrh otopné soustavy Vrtné práce

Nosným programem společnosti Arpoko, s.r.o. jsou opravy a servis kotlů 1. až 4. třídy, pojistných ventilů, vyhrazených tlakových zařízení, výměníkových stanic a všech typů průmyslových armatur. Dále provádíme dodávky a výstavbu kotelních systémů a celků předávacích stanic. Výrobní program naší firmy je zaměřen na výrobu atypických tlakových ...

Výroba, montáž: - tepelná čerpadla - speciální chladící systémy

Dodávka, montáž: - čerpací technika, soustrojí do čerpacích jímek tlakové kanalizace.

Autorizovaný prodej, e-shop, servis: - zahradní technika zn. AL-KO - sekačky - vertikutátory, krovinořezy, drtiče - motorové pily - sněhové frézy - čerpadla, domácí vodárny - bazénová chemie, příslušenství.

Dodávka - čerpací technika - technologické celky. Marketingové služby - marketingové poradenství.

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Prodej, e-shop - kompresory - agregáty - elektromotory - filtry.

ToBig nářadí je prodejna s nářadím pro firmy, řemeslníky i kutily v Opavě. Zaměřujeme se na prodej ručního elektrického nářadí, spojovacího materiálu, sku nářadí, brusiva a dalšího kvalitního nářadí spolehlivých značek jako je například Metabo. Na naších stránkách naleznete různé prospekty a výhodné akce. Nabízíme Vám veškeré nářadí pro ...

Opravy komponentů (bloků) všech typů šroubových kompresorů. Prodej a servis kompresorů BOGE Servis kompresorů ATMOS, ORLÍK Servis a oprava výměnným způsobem kompresorů ORLÍK. Dodávky repasovaných kompresorů ČKD Praha a ČKD Žandov. Zajištění a dodávku náhradních dílů pro kompresory výroby ČKD Praha. .

Potřebujete zapůjčit stavební stroje, brusky či čerpadla? Provozujeme půjčovnu stavebních strojů a zahradní techniky. Mezi naše služby patří servis strojů, před kolaudační úklidové práce, jádrové vrtání. Nabízíme k pronájmu brusky a čerpadla.

Prodej, servis a půjčovna kompresorů, pneumatického nářadí a vytápěcích, odvlhčovacích a klimatizačních zařízení. Montáže rozvodů stlačeného vzduchu. Úprava stlačeného vzduchu, pneumatické prvky, automatizace, armatury. Výroba tlakových hadic.

Distribuce, prodej, servis, půjčovna: - stříkací zařízení, technika značky WAGNER. Autorizovaný distributor pro Českou republiku.

Prodej, montáže, instalace, oprava, servis. - tepelná čerpadla - solární systémy, solární kolektory - podlahové topení - bazény a příslušenství. Vyřízení dotací z programu Zelená úsporám.

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.

Dodávka, montáž: - komerční chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynoinstalace

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače

Export - strojírenské výrobky a technologie - technologické celky - výrobní linky - průmyslová čerpadla.

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - průmyslové a potravinářské chlazení