Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
Prodej, e-shop, servis: - elektrické ruční nářadí - pneumatické nářadí - ruční nářadí - čerpadla, kompresory.

Klimatizace. Klimatizační zařízení, tepelná čerpadla, zvlhčovače. Odvlhčovače.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -přetlaková, podtlaková nebo vakuová zařízení -kompresory -ventilátory

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Prodej a servis: - kompresory dle typu dohodou - MARK, ATLAS COPCO, JVK 120, PRESS-HAMMER, ATMOS. Záruční a pozáruční servis kompresorů typu MARK: - pístové a šroubové kompresory - úpravy tlakového vzduchu filtrací a sušením - rovody tlakového vzduchu.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - čerpadla bazénová, zahradní - domácí vodárny

Dodávka, montáž - solární systémy - tepelná čerpadla. Řemesla, služby, revize - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn.

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Stavby pozemní, občanské: -novostavby -opravy a rekonstrukce rodinné a bytové domy -revitalizace panelové domy, koupelny, bytová jádra -luxusní interiéry a koupelny -terasy a balkóny - speciální technologie -zateplené fasády -výměna oken a stavebních výplní, plastová a eurookna -střechy - tesařství, klempířství, ...

Prodej, montáž, e-shop - kotle, čerpadla, radiátory, komíny - ohřívače, sporáky - instalační materiál - bojlery, dřezy, sprchové kouty - baterie, umyvadla, klozety, vany.

Chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla - montáž, servis, opravy a údržby.

E-shop - úsporné teplovodní kotle - horkovzdušné kotle.

Montáž, oprava, servis: - topné systémy - tepelná čerpadla - solární systémy

NON STOP 603441685 Prodej, servis, elektroopravna (po-pá 7-17), velkoobchod, maloobchod, záruční a pozáruční servis, repase: -elektromotory SIEMENS (MEZ* Mohelnice, Frenštát) 120 W-200 kW včetně náhradních dílů a elektromateriálu pro připojení, ovládání a jištění elmotorů -elektromotory ATAS Náchod, ventiláty MEZAXIAL ...

Prodej: - kompresory - elektrocentrály - nářadí - rychlospojky, šroubení

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce. Dále montáže tepelných čerpadel, solárních systémů či výrobu plastových nádrží.

Čerpací technika. Nabízíme tyto realizace: - tlakové kanalizace - domácí vodárny - AT stanice - čerpadla na čistou vodu a kalová.

Práce: -rekonstrukce tepelných zdrojů a rozvodů Dodávka, prodej, montáž: -tepelná čerpadla -zdroje na biomasu -kotle na fosilní paliva

Prodej, oprava, servis: - čerpadla - elektromotory - kompresory - elektrické ruční nářadí

Prodej, maloobchodj: -sanitární technika -vany, sprchové kouty -baterie -koupelnový nábytek -čerpadla, vodárny -ohřívače, bojlery -solární a termodynamické systémy -topenářské potřeby -železářství

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: -klimatizace -tepelná čerpadla -solární systémy

Prodej, servis, e-shop, půjčovna - nářadí ruční, elektrické, aku - kompresory - měřící přístroje - brusivo - zahradní technika, sekačky, pily, křovinořezy.

Velkoobchod, maloobchod, servis - průmyslové armatury - čerpadla - filtrace, ventily, filtry.