Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
Výroba, prodej: - spojovací prvky hydraulických systémů.

Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární panely - tepelná čerpadla Topenářské práce - podlahové vytápění Vodoinstalační práce

Opravy a prodej: - turbodmychadla Garrett, KKK, IHI, MHI, Holset, Schwitzer - vstřikovače - vstřikovací čerpadla. Další provozovna: - Koperníkova 1596, Český Těšín.

Prodej: - elektromotory tuzemských výrobců - kalová a oběhová čerpadla - elektrické ruční nářadí. Opravy: - elektromotory.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Prodej, projekce, montáž, revize, servis: - kotle - topidla - radiátory - bojlery - vodárny - čerpadla - vodovodní baterie - sanitární keramika - vany.

Čištění vrtů a studní. Servis a opravy čerpadel. Bezkonkurenční ceny.

Prodej a servis - solární systémy - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej a servis - tepelná čerpadla - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Studnař: - vrtané studny - všechny druhy podloží - vrtání v obtížně přístupném terénu - použité materiály s atestem na pitnou vodu - čerpadla-prodej, dodávka, montáž, instalace - instalatérské práce - vyřízení stavebního povolení - tepelná čerpadla - technologické vrty - zemní sondy. Provozovna: - Příčná 3 - ...

Montáž, opravy a rekonstrukce: - chladicí zařízení a tepelných čerpadel.

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Konstrukční, poradenská a dodavatelská činnost ve strojírenství a vodním hospodářstvím.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -převíjení do 24 hodin -transformátory, nabíječky akumulátorů -elektrohydraulické motory ELHY -sekačky -elektrické ruční nářadí NAREX, EINHELL: -vrtačky, brusky, závitořezy, elektrická kladiva, elektrické pilky -čerpadla SIGMA LUTÍN -tlumivky -elektroválce. ...

Elektroinstalace Dodávka - podlahové vytápění EKOHEAT - podlahová topení DEVI a RAYCHEM Dodávka - anhydritové lité podlahy

Prodej - turbodmychadla pro osobní, dodávkové a nákladní vozy - klimakompresory Opravy - klimakompresory Servis, repase - turbodmychadla pro dodávkové a nákladní vozyopravy - vstřikovací čerpadla BOSH - turbodmychadla pro osobní automobilyopravy - turbodmychadla pro stavební mechanizaci

Společnost Flowservice s.r.o. je inženýrská a montážní firma, která si klade za cíl poskytovat svým klientům komplexní služby a to zejména v oblasti průmyslového čerpání a dávkování kapalin.

Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrů.

Výroba, prodej, servis, opravy - průmyslové armatury - čerpadla - vodoměry - uzavírací klapky a ventily

Poradenství v oblasti úspor energií, pomocí nových technologií. Zaměřujeme se hlavně na vytápění a ohřev vody. Pomoc s výběrem vhodných řešení pro RD i firmy. Stránky zaměřené na analýzu zdrojů a poradenství při výběru vhodných a úsporných technologií. Ucelený přehled o dostupných technologiích pro úsporu energií a nových trendech v oblasti úspor.

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.

Naše služby: - opravy a převíjení elektromotorů - opravy čerpadel.

Výroba, prodej: - spotřební čerpadla - domácí vodárny - vodárenské čerpací stanice - samonasávací čerpadla - čerpadla pro čerpání hořlavin. - ponorná a kalová čerpadla - závlahové agregáty.

Provádíme montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Prodej, instalace, montáže, servis, opravy: - klimatizace - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla. Služby: -plnění - propan butanové lahve.