Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Prodej: - elektromotory, převodovky - frekvenční měsíce, čerpadla - vibrační motory.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Služby: -dodávka montáž tepelných čerpadel -vrtání studní, čerpací zkoušky -studniční šachty -ponorná čerpadla.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Nabízíme: - tepelné čerpadlo vzduch /voda 10, 6 kw

Prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení. Nabídka tepelných značek sanyo.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, obchodní činnost kompresory CompAir, Ceccato.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.

Klimatizační servis - kompletní služby v oblasti klimatizačních systémů - chladící zařízení - tepelná čerpadla - svařování kovů - povrchové úpravy - montáže a realizace po celé ČR

Maloobchod, prodej, oprava: -čerpadla, SIGMA WILO, PENTAX PEDROLLO, GRUNDFOS DAE* KSB* -vodárny -teplovodní technika, včetně oprav -závlahové systémy -plastové potrubí a tvarovky z polyetylenu a polypropylenu.

Oprava, servis, prodej: - elektromotory do 100kW - elektrické motory - vybrané druhy výměnou - expresní opravy do 10kW - čerpadla kalová, oběhová - transformátory - elektrické magnety, cívky - vířivé pračky - svářečky.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Výroba, opravy, servis: - elektromotory - čerpadla - transformátory - retardéry - ponorné strojní vibrátory - alternátory - startéry.

Velkoobchod-voda, topení, plyn: -ventily, odvaděče kondenzátu, -vodárenská a plynárenská šoupátka -manometry, mechanické teploměry vč.jímek, -termostatické radiátorové ventily a příslušenství -kulové kohouty závitové (voda, plyn), -bezpřírubové uzavírací klapky -HT odpadní a KG kanalizační PVC, PVC okapové žlaby, drenážní ...

Výroba: -hydraulické stroje, nářadí: -hydraulické agregáty, čerpadla. -spárové pily.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...