Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Značková prodejna SIGMA. Prodej: - čerpadla a příslušenství - domácí vodárny Darling - tlakové nádoby Varem - ruční čerpadla a sací koše - náhradní díly čerpadel. Servis: - čerpadla.

Specializovaná prodejna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpadla, pumpy -příslušenství -vodárny -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a průtoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstředivá čerpadla -objemová rotační čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpadla (pumpy) - příslušenství

Značková prodejna SIGMA. Prodej: -čerpadla a příslušenství -domácí vodárny Darling -tlakové nádoby Varem -ruční čerpadla a sací koše -náhradní díly čerpadel. Servis: -čerpadla.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Činnost: - instalatérské a topenářské práce - solární systém, tepelné čerpadlo - stavební činnosti. Služby: - mezinárodní automobilová doprava - stěhování - vyklízení - likvidace.

Opravy, prodej a instalaci čerpadel a čerpací techniky zajistí firma Josef Balík - prodej a a servis čerpací techniky ze Znojma. Provádí převíjení elektromotorů a prodává čerpací nádoby. Prodává několik typů čerpadel kalová, ponorná, povrchová, oběhová, potravinářská.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Montážní firma zabývající se montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel. Montujeme výrobky značek Toshiba, Daikin, Acond, Nordline, Gree, AUX, Mitsubishi, Vaillant, Sinclair, Samsung, LG apod. Instalace klimatizací do rodinnýh domů, bytů, kanceláří a dalších prostor.

Poskytujeme komplexní služby v instalacích technického zabezpečení budov a příbuzných oblastech. Mezi naše nejvýznamnější aktivity patří montáže zařízení pro rozvod plynu, topení, montáže rozvodů pitné a užitkové vody, montáže zahradních závlahových systémů, vnitřní a vnější kanalizace, dodávka a montáž sanitárního vybavení, montáže tepelných ...

Firma HreJos insta s.r.o. provádí kompletní instalatérské a topenářské práce. Realizujeme vnitřní a venkovní rozvody vody a kanalizace, domácí vodárny a čerpadla. Nabízíme výměnu zařizovacích předmětů, baterií a bojlerů, rozvody stlačeného vzduchu, montáž kotlů, radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme také čištění kanalizace včetně ...

Pozemní stavitelství - stavby RD, revitalizace budov, rekonstrukce sportovních areálů, revitalizace obcí. Inženýrské stavby - výstavba silnic, komunikací, ČOV, cyklostezky. Vodní a ekologické stavby. Bezvýkopové opravy a rekonstrukce podzemních trubních vedení BERSTLINING . Výroba šnekových čerpadel a šnekových turbín.

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla, armatury, ventily, pumpy, postřikovače, vodoměry, hadice, závlahy, regulační teplovodní technika, kotle, topná tělesa, expanzní nádrže, ohřívače vody, bojlery, manometry, fitinky, kompresory.

Firma se zabývá návrhem a realizací fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel. Pomoc se zajištěním financování FVE dotacemi. Servis.

Hydrofilter s.r.o. zprostředkovává prodej: - zařízení na úpravu tvrdosti vody - zařízení pro filtraci vody - zařízení pro dávkování chemikálií - čerpadel

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Výroba: -zařízení pro potravinářské provozy -výčepní technika -sprchové žlaby a vpustě Dodávka, prodej, bazar: -tepelná čerpadla -solární kolektory -klimatizační jednotky

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.