Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
Opravy: - elektrické stroje - čerpadla - ruční nářadí.

Realizace tepelných čerpadel pro bytové domy.

Prodej, servis, montáž: - chladící, klimatizační technika - chladicí a mrazicí boxy, pulty, vitíny - klimatizace - tepelná čerpadla. Znalecké posudky v oboru: - ceny a odhady chladicí techniky a klimatizace.

Prodej: - míchačky - zahradní technika: - motorové pily - elektrické nože a nůžky - drtiče, štípače - sekačky - čerpadla - domácí vodárny.

Realizujeme zahradní jezírka na klíč. Pokládáme fólie pro zahradní jezírka a instalujeme jezírkové filtrace. Provozujeme internetový obchod, který nabízí filtrace a čerpadla Oase, kaučukové fólie Firestone a vodní rostliny.

Velkoobchod, dodávka: - hydraulika, pneumatika, čerpadla - hutní materiál - ložiska - kloubové hřídele. Akreditovaná zkušební laboratoř pro 3D měření tvaru, polohy a rozměru na souřadnicovém stroji.

Autorizovaný prodej, servis, údržba, školící středisko: - stříkací technika - airless stříkací stroje Graco - ruční stříkací pistole - kompresory Abac. Repase, opravy: - starší, nefunkční stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Maloobchod, prodej, E-shop, inetetový obchod: - koupelnové doplňky, doplňky do koupelen - podlahové teplovodní vytápění. Sídlo firmy: - Albrechtičky 56, okr. Nový Jičín.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...

Práce: - instalatérské - topenářské. Výroba, instalace: - tepelná čerpadla.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: - tepelná čerpadla (vytápění, větrání, klimatizace) - deskové výměníky tepla Swep. Tepelná čerpadla Kompakt, Nibe. Montáž tepelných čerpadel a ústředního topení. Topenářské práce.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - pístové kompresory.

Velkoobchod - pohonné hmoty Prodej - automatický tankovací systém pro kapaliny do ostřikovačů Vývoj - automatický tankovací systém pro kapaliny do ostřikovačů

Výroba: - nádstavbové produkty TnG. Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - fotovoltaické panely, články, elektrárny (solární).

Prodej - čerpadla obchodní zastoupení WILO PRAHA, s.r.o. Servis - čerpadla obchodní zastoupení WILO PRAHA, s.r.o.